Skip to main content

Koyos.ro renunță la denumire și se unește cu Sensodays.ro

 

sensodays

Publicitate

Site-ul de e-commerce Koyos.ro fuzionează cu domeniul SensoDays.ro, preluând numele acestuia, potrivit unui comunicat al companiei.

„Koyos.ro se muta in casa noua pe SensoDays.ro, un site al aceleiași companii de e-commerce, si este de gasit in continuare, cu toate ofertele si baza sa de clienti fideli, la această nouă adresă”, se arată în comunicat.

Contul pe care clienții îl aveau pe Koyos.ro a fost transferat pe Sensodays.ro, iar în cazul în care un client a avut cont pe ambele site-uri, va rămâne valid contul SensoDays.

Fiecare utilizator va regăsi în contul său istoricul de comenzi. În plus, pentru că este vorba despre aceeași companie, toate garanțiile rămân valabile iar voucherele valide pe Koyos.ro se transferă și ele pe Sensodays.ro.

Milena Nedelcu, Director Marketing SensoDays.ro: „Practic, clienții noștri vor avea numai beneficii. Acum ei vor găsi în același loc aproape orice, de la cele mai hot gadgeturi tehnologice, oferte pentru casă și grădină, până la cosmetice pentru toate genurile.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu