Skip to main content

Lucian Romașcanu a plecat de la Kanal D

 
Lucian Romașcanu a plecat de la Kanal D
lucian romascanu

lucian romascanuLucian Romașcanu, fost director executiv al Kanal D, a plecat de la postul turcesc începând cu 1 mai. El coordona activitățile de publicitate, PR, online, marketing și business development. Printre proiectele coordonate de Romașcanu sunt site-urile wowbiz.ro și kfetele.ro.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Lucian Romașcanu a declarat că va investi într-un proiect online care se va lansa în această toamnă și pentru care a primit finanțare europeană.

Lucian Romașcanu va rămâne consultant pentru Kanal D pe diverse proiecte de PR și business development.

Atribuțiile lui Lucian Romașcanu au fost preluate de șefii de departamente, respectiv:

  • Cristina Sava, fost marketing manager, este de la 1 ianuarie director de marketing și comunicare, preluând și partea de PR și promo.
  • Claudia Ion, director de vânzări, și Fatih Salis, news and internal productions director Kanal D, a preluat partea de online content.

Lucian Romașcanu a fost director executiv la Kanal D din 2012 până la începutul acestui an, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI. Din luna ianuarie a acestui an, el a fost numit manager business development și e-commerce. 

Până în august 2012, Romașcanu a ocupat funcția de director general la tabloidul Cancan. El a venit la Cancan în primăvara lui 2009 după ce, anterior, a fost director executiv al ziarului Libertatea, editat de Ringier.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • noi l-am avut sef la kfetele.ro. este f competent si amabil, am avut multe de invatat de la el. ce-i drept poate si din cauza virstei se comporta uneori kbaietii si ne mai tragea de cosite, de buzite sau fundite.dar nu a trecut niciun 1 martie fara martisor de la el.
  • Nu prea intzeleg din articol : pleaca dar ramane ...consultant pe pr si dezvoltare de biznis. Mai curand cred ca l-au sapat si alungat cele 2 mamai de la mkt si sales ca prea le sufla in ayran.
  • Chiar nu inteleg ce s-a intamplat. Era un om muncitor, care a pus umarul. Noi la Cancan am inchis printul dupa ce a plecat, dovada ca cine a venit dupa el nu a fost in stare sa faca bugetul.
  • Tare ciudat...Statia care a crescut in audienta in ultimii 2 ani se desparte de directorul sau executiv ... Cine stie care e cauza reala a divortului asta ?

Trimite un comentariu