Skip to main content

Membrii CNA s-ar putea întâlni pentru o ședință specială în ziua alegerilor

 
Membrii CNA s-ar putea întâlni pentru o ședință specială în ziua alegerilor
CNA

CNAPreședintele CNA, Laura Georgescu, a convocat o ședință specială în această duminică, când au loc alegerile pentru Parlamentul European. Rămâne de văzut dacă membrii Consiliului vor da curs invitației lansate de șefa instituției.

Publicitate

Laura Georgescu a spus că va convoca o ședință extraordinară în ziua alegerilor, după vechea tradiție a Consiliului Național al Audiovizualului.

Aceasta a fost contrazisă de Narcisa Iorga, care a spus că de când este ea membru CNA o singură dată a mai fost ședință în ziua alegerilor și asta în timpul mandatului de președinte al lui Ralu Filip. Aceasta a spus că ea nu va veni la ședința de duminică, pentru că nici la ultima ședința organizată în ziua alegerilor nu a fost cvorum și cel mai probabil nu va fi nici pe 25 mai.

Președintele CNA a spus că prin această ședință specială, forul pe care îl conduce va avea ocazia să reacționeze prompt și să stopeze eventualele derapeje ale televiziunilor din ziua alegerilor.

Dacă această ședință va avea loc ea ar urma să înceapă duminică de la ora 12.00, potrivit declarațiilor făcute de Laura Georgescu în ședința de ieri

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu