Skip to main content

Mihai Mărgineanu, invitat la Mondenii

 
Mondenii
Mondenii

MondeniiMihai Mărgineanu este invitatul special al ediţiei din această săptămână a emisiunii Mondenii de la Prima TV.

Publicitate

În ediţia de mâine, difuzată de Prima TV de la ora 20.30, Mihai Mărgineanu va fi implicat în mai multe momente în cadrul emisiunii.

El va filma împreună cu Mondenii un videoclip special pentru piesa “Mă iubeşte femeile” şi va interpreta mai multe roluri. Va participa la o emisiune-concurs, dar şi la un moment dedicat Eurovisionului din 2015.

De când a devenit un show live, emisiunea Mondenii are aproape în fiecare ediţie invitaţi din showbiz.

În urmă cu două săptămâni, la Mondenii au fost invitaţi Loredana Groza şi Florin Călinescu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    sunt fan "mondenii" de cand au aparut cu bendeac in echipa! put toti de talent si bine ar fi sa-i lase boncea in pace cu formatul lui labartat ca un vin indoit cu apa, ce indoit, intreit! nu iei cai de rasa pura si-i pui sa traga la plugul unui format de doi lei in mana sa-i iei! moda asta bonceasca cu invitati e ca nuca-n perete cu ce insemna "mondenii" nu mai spun de formatia adusa sa vocalizeze! acum, dragii mei mondeni mai au putin si seamana si cu emisiunea aia a lui toni grecu si cu carcotasii! :( pana la boncea, erau UNICI!

Trimite un comentariu

sus