Skip to main content

PARTENERIAT. Mihai Tatulici, stand propriu la Bookfest pentru romanul "Distrugătorul Speranţa sau povestea unui marinar deştept şi cu noroc"

 
Coperta Distrugatorul Speranta Mihai Tatulici
Coperta Distrugatorul Speranta Mihai Tatulici

Coperta Distrugatorul Speranta Mihai Tatulici
Sursa foto: elefant.ro

Publicitate

PARTENERIAT. Mihai Tatulici are propriul stand la Bookfest pentru că romanul său "Distrugătorul „Speranţa” sau povestea unui marinar deştept şi cu noroc" este scos în regie proprie.

În zilele de 28, 29, 30 şi 31 mai, la târg autorul va oferi autografe cumpărătorilor între orele 18:00 – 18:30, Pavilion C4.

Întrebat de ce şi-a scos cartea în regie proprie, Mihai Tatulici a scos telefonul şi a arătat unul din emailurile primite de la o editură care iniţial a vrut să publice cartea după care a renunţat. Iată şi motivul aşa cum a fost el definit în răspunsul editurii:

"Chiar dacă există riscul să pierdem un bestseller, trebuie să vă anunţăm că nu vom putea publica cartea. Subiectul e prea periculos şi nu vrem să avem necazuri."

Despre ce este vorba în volumul lui Tatulici?

Potrivit prezentării volumului, cartea spune povestea unui căpitan de vapor care ajunge preşedintele unei ţări numite Românika. Totul este în tranziţie în această ţară în care obiceiurile vechi se încalecă cu cele noi şi rezultatul zilnic este o construcţie politică încropită, fără orizont şi fără succes.

Personajele şi faptele lor fac parte din viaţa noastră curentă şi sînt caracterizate nu prin faptele lor, ci prin vorbe, acesta fiind specificul cărţii care curge ca un scenariu.

Chiar dacă par extrem de cunoscute, personajele cărţii nu au nici o legătură cu oamenii politici de astăzi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • burningsnowflake burningsnowflake
    ce satisfactie imbecila trebuie sa ai ca sa scrii o carte despre un dusman, inchipuit sau nu (??)...mai departe cel mai bine zice Oleg... hi sictir din toata inima tatuliciozaurule chix.
  • oleg oleg
    Tatuliciuleeeeee, pe cand o carte numita: "Distrugatorul Money TV.ro????" Alooo, te lansezi acum cand presedintele e pe duca? Inca odata, iata proba caracterului tau infect, de o lasitate maxima!!! Toata viata te-ai unduit intr-o megademagogie , intr-un lichelism de plevusca damboviteana cu ondulatii mai ceva decat ondulatoriul lui Blaga! Esti o capusa a esentei morale romanesti! Sugi binele si-l transformi in lichelism si putregai iar acum incepi sa scoti capul sasaind cu limba despicata! Ai simtit ca poti sa lansezi mesaje subliminale si in acelasi timp iti asiguri un gudurat subtil pe langa noii atotputernici?! Mars in vagauna cea mai adanca pe care de altfel o meriti cu prisosinta!
  • maricel maricel
    "decat"marketing

Trimite un comentariu

sus