Skip to main content

Pauză de emisie la Gold FM. Postul s-a mutat în fostul sediu Radio Total

 

gold fm

Publicitate

Matinalul Gold FM, Dobrovolschi Show, nu s-a auzit în această dimineață pe post. Întreaga emisie a fost oprită pentru scurt timp. Reprezentanții postului au declarat pentru paginademedia.ro că oprirea temporară a emisiei a fost cauzată de probleme tehnice.

„Dragi oameni, astăzi nu ne vom putea auzi din motive tehnice. Ne mutam și mixerul nu e gata. Știu. Și eu aș fi enervat de situație dacă aș fi un om obișnuit. Buuuună dimineața!!”, a anunțat Mihai Dobrovolschi pe pagina sa de Facebook.

Zilele trecute Gold FM s-a mutat din Casa Presei în fostul sediu al Radio Total, de la ultimul etaj al unei clădiri de la intersecția Lujerului, din Capitală. De altfel, Gold FM emite pe fosta frecvență a Radio Total.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cretinilor, o sa ajungem sa ascultam radiouri din Serbia si Bulgaria cu CNA-ul vostru cu tot. Lasati oamenii de la radio sa se exprime liber! E O chestiune de un an sau doi pana o sa se mute toata treaba pe internet, abia astept sa vad cum o sa il reglementati si pe ala. Stiu ca acest mesaj nu va fi publicat, dar incercarea moarte nu are. JOS CENZURA!!!
  • Cum n-ai ce sa faci? Mai bine lasi doar muzica decat sa auzi panseurile vulgare din emisiunile de dimineata. Bine le-a facut CNA-ul pt amenzile anuntate tot pe aici pe undeva. Cel putin de data asta nimeni nu poate suspecta de partizanat politic. De data asta a fost pe bune, la mai multe amenzi de genul asta.
  • Pe Gold fm un radio cu muzica veche se poate asculta matinalul ala penibil. Se potriveste ca nuca in perete cu profilul postului. Au ajuns cocina de porci radiourile de pe la noi.

Trimite un comentariu