Skip to main content

Pro TV a dat startul preselecţiilor pentru Vocea României

 
Vocea Romaniei logo
Vocea Romaniei logo

Vocea Romaniei logoPro TV anunţă deschiderea preselecţiilor pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului Vocea României, care va debuta în toamnă.

Publicitate

Începând de astăzi, cei care vor să participe la emisiunea muzicală de pe Pro TV se pot înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, după perioada de înscrieri urmând caravana care ajunge în mai multe oraşe din România.

Reprezentanţii Pro TV nu au oferit, însă, detalii despre noua componenţă a juriului din care a iesit Horia Brenciu pentru a se alătura postului concurent, Antena 1.

Vocea României a fost al doilea cel mai urmărit show de divertisment în 2013, după emisiunea Românii au talent, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro. Vocea României a fost urmărită, la fiecare ediţie, de puţin peste două milioane de telespectatori, la nivel naţional, dintre care 1,2 milioane de la oraşe.

The Voice este un format internaţional cu o popularitate imensă, care a câştigat în ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    vreau si eu sa ma lnscriu
  • Cristi Cristi
    Vezi si tu datele financiare... Cehia a fost mereu baza dar acum s-a prabusit. 2013 Bulgaria a livrat cel mai mare profit in grup.urmata de Slovenia si Croatia. Marele grup PRO, desi atrage 60% din bugetul net de TV al Romaniei are o problema de costuri.
  • maria maria
    Solange, nu am vrut sa te super. Era o opinie neutra, nu impotriva Monei Segal, pentru care am tot respectul dpdv profesional. Numai ca exagerari de genul "creierul" Pro TV sunt exagerate pentru ca vorbim totusi de formate internationale produse cu succes in zeci de tari, fara Mona Segal.
  • Andrei Andrei
    Nu va stresati fiindca zicea directorul ProTV ca aduce producatori de la sediu central CME asa ca succestul formatelor o sa fie si mai mare :P dat fiind faptul ca CME are din Romania cele mai mari venituri
  • Solange Solange
    Nimeni nu e unic. Cand spui insa Segall vorbesti de un sistem. Care sistem e intr-un abrut proces de schimbare. Habar nu am cum o sa fie emisia, ramane de vazut. Parerea mea este ca pro-ul se va duce in cap. Undeva in maxim 2 ani. Si asta nu are legatura cu Segall. Si mai cred ca Segall nu va face mare audienta la Antena.
    Nu de Segall e vorba in propozitie. E vorba de sistemul lui Sarbu (cu bune si cu rele) si sistemul corporatist. Unul cu multe scurgeri iar celalalt cu suruburi stranse. Produsele lui Sarbu le stim, sunt curios doar cum o sa arate produsele CME
  • Gaetano Gaetano
    Nu-ti fa riduri degeaba, va fi perfecta emisia pe post !! Nu e unica Segall, sa fim seriosi. Acum se pot afirma si altii.
  • Solange Solange
    Ca sa spui ca s-a gasit inlocuitor... ar trebui sa astepti emisia pe post. Dupa care putem compara.
  • maria maria
    Se pare ca s-a gasit inlocuitor pentru Mona Sega la Vocea Romaniei. Ceea ce nu ma mira pentru ca pana la urma cele 3 emisiuni pastorite de Mona Segal sunt dupa formate internationale de succes vandute in zeci de tari si facute peste tot cu producatori locali. Dintre cele trei formate, Vocea Romaniei, Romanii au Talent si Master Chef, cred ca Master Chef este cel mai dificil de produs pentru ca implica mult mai mult montaj si are mai multe probe, unele extra platou, reality... La primele doua emisiune tine mult de casting, de concurenti si de (ne)talentul lor.

Trimite un comentariu

sus