Skip to main content

RCS a făcut plângere la Consiliul Concurenței împotriva LPF, pe subiectul drepturilor din Liga I

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

RCS & RDS a depus plângere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, întrucât vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei, au anunțat reprezentanții companiei de cablu.

Compania anunță în același comunicat că nu a purtat discuții cu Liga Profesionistă de Fotbal și nici cu celelalte părți implicate în cesiunea drepturilor pentru Liga I: Look TV şi Transilvania Live sau Intel Sky Broadcast.

„Menţionăm că RCS & RDS nu a virat nicio sumă de bani, nu a semnat niciun contract şi nu se află în negocieri sau discuţii cu Liga Profesionistă de Fotbal, cu niciuna dintre televiziunile sau cu firma mentionată mai sus”, au subliniat aceștia.

Reamintim că drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I au fost preluate, în urma unui contract de cesiune, de către o societate din Malta, Intel Sky Broadcast. Totodată, societatea a preluat integral două posturi de televiziune, Transilvania Live și Look TV, pe care vor fi difuzate partidele de fotbal din Liga I, începând din luna iulie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu