Skip to main content

Ringier va lansa un site de sport: SportNews

 
Ringier va lansa un site de sport: SportNews
mihnea_vasiliu

mihnea_vasiliu
Mihnea Vasiliu, director general Ringier România

Publicitate

Grupul Ringier va lansa SportNews.ro, o publicație online de sport. Noul site va apărea la sfârșitul lunii mai, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

Conținutul noului site va fi asigurat de echipa de sport de la Libertatea, dar și de alți ziariști care au venit special pentru acest proiect, precum Daniel Conțescu, Tavi Cojocaru, Sorin Breazu și Mugur Băileșteanu (toți foști jurnaliști la Evenimentul zilei).

De ce un site de sport?

“Avem conținut de sport excedentar și care, pe site-ul Libertatea, nu era suficient de bine pus în valoare (există în secțiuni, unde e mai puțin vizibil decât în home page). Aveam nevoie de o nouă verticală de conținut”, a explicat Mihnea Vasiliu.

“Vrem să facem un site de sport serios, care să intre în competiție cu celelalte site-uri de profil. Țintim la top 4”, a adăugat el.

Echipa de sport va fi comună pentru ziarul Libertatea și pentru noul site.

“Partea de sport din site-ul Libertatea va fi, practic, o trimitere către noul site”, spune Mihnea Vasiliu despre cum va colabora actualul site libertatea cu viitorul SportNews.

Mihnea Vasiliu a declarat că site-ul nu se va declina și într-un proiect editorial pe print.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • digisport.ro e umflat cu pompa, vor veni restructurari in toamna, ca nu mai au liga I, iar traficul lor e mare ca ii ajuta gsp.ro, fara ei sunt morti
 • Am aflat o parte din echipa. Sef o sa fie Mihai Toma, adjunctii lui vor Octavian Cojocaru si Daniel Contescu. Din echipa fac parte Mugur Bailesteanu, Sorin Breazu, Viorel Tudorache, Bogdan Teodorescu, Maris Dascaliuc si alti cativa colaboratori.
 • Domnu' nervos, ambele situri sunt inregistrate de Ringier:
  - SportNews.ro e inregistrat inca din 2000,
  - SportBlitz.ro este inregistrat de anul trecut din aprilie.

  Daca Ringier ar detine si marca Blitz a doua varianta ar fi mai buna.
 • situl se numeste sportblitz.ro nu sportnews. stirea e gresita de la inceput. au fost angajati oameni de pe strada cu salarii de 900 de lei pe luna si program cat cuprinde. eu personal am refuzat sa merg. nu se lucreaza pe carti de munca deci totul e ilegal. poate se sesizeaza cineva. rusine celor care s-au vandut pe 900 de lei si 200 de ore de munca.
 • De remarcat ca domeniul SportNews.ro exista de multa vreme in portofoliul celor de la Ringier, inca din 2000, inainte de preluarea ProSport de catre Ringier, deci SportNews este un proiect foarte vechi care abia acum se materializeaza.
 • Oamenii au lucrat la un cotidian quality iar acum lucreaza la un tabloid. Ziarele de sport devenisera si ele tabloide de sport...
  Toate drumurile duc catre un nou site tabloid de sport,,,
  Sper ca Mihnea Vasiliu si echipa lui ne vor contrazice.
 • […] “Avem conținut de sport excedentar și care, pe site-ul Libertatea, nu era suficient de bine pus în valoare (există în secțiuni, unde e mai puțin vizibil decât în home page). Aveam nevoie de o nouă verticală de conținut”,vrem să facem un site de sport serios, care să intre în competiție cu celelalte site-uri de profil. Țintim la top 4”, a declarat Mihnea Vasiliu  ( director general Ringier România) pentru paginademedia.ro […]
 • Sunt morti din start. Cu 6-7 obositi de care n-a auzit nimeni e greu de sustinut un asemenea site. Singura sansa e s-o dea in cancan-uri.
 • Nu au nicio sansa cu Dolce si Digi! Nu au cum sa aiba continutul lor.Daca o vor da pe cancan ,da.Dar nu mai e site de sport.

Trimite un comentariu