Skip to main content

Un membru CNA a câștigat procesul intentat ANI, care îl declarase incompatibil

 

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Curtea de Apel București  a decis în favoarea lui Christian Mititelu, membru CNA, în procesul cu Agenția Națională de Integritate, care îl declarase incompatibil. 

Mititelu a fost declarat incompatibil în august 2013, iar acesta a contestat decizia și a câștigat. În plus, ANI trebuie să-i plătească cheltuieli de judecată în valoare de 1.550 de lei. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare. 

Ce spune decizia instanței: 

Admite actiunea . Anuleaza raportul de evaluare nr.35572/G/II/07.08.2013 emis de parata ANI. Obligă parata sa plateasca reclamantului cheltuielile de judecata in cuantum de 1550 lei. Cu recurs in 15 zile de la comunicare.

CONTEXT. Agenția Națională de Integritate a emis un raport potrivit căruia Christian Mititelu s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate în perioada 4 noiembrie 2008 – 15 decembrie 2012, întrucât a exercitat, simultan, atât funcția de Președinte și, ulterior, pe cea de Vicepreședinte al Asociației „Alianța Civică”, cât și calitatea de membru al C.N.A. (asimilată funcției de secretar de stat), după cum paginademdia.ro a relatat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu