Skip to main content

Vedete ale YouTube-ului românesc. Cine sunt tinerii care s-au remarcat prin forțe proprii pe platforma video

 

captura

Publicitate

Cine sunt vedetele YouTube-ului românesc? Bloggerul Victor Kapra face o trecere în revistă a celor care s-au făcut remarcați pe platforma video și au fost prezenți zilele trecute la Google House - o casă decorata în stil Google, unde se fac demonstrații legate de echipamentele și serviciile Google. „Sunt tineri care fac sute de mii de vizualizări pe clip. De multe ori se filmează singuri, la ei acasă, montează singuri, se promovează singuri”, spune Victor Kapra.

JamilaCuisine_foto Victor Kapra
Geanina Staicu Avram - foto: Victor Kapra

Geanina Staicu Avram este una dintre aceste persoane. Ea deține împreună cu soțul ei canalul culinar JamilaCuisine și fac de la scenariu, filmare până la montaj. Canalul JamilaCuisine are peste 32.000 de abonați și a adunat 8,2 milioane de vizualizări.

Levi Elekes
Levi Elekes

Levi Elekes are 18 ani și deține canalul FriendShow, pentru adolescenți. El a strâns deja 110.000 de abonați, iar filmulețele lui trec de 20.000 de vizualizări pe episod. El își face filmulețele acasă și, potrivit bloggerului Victor Kapra, tânărul lucrează și câte o lună la scriptul unui episod.

Laura Musuroaea
Laura Musuroaea

Laura Musuroaea are un canal de nișă, cu tutoriale despre machiaj. Se filmează cu o cameră foto DSLR și montează singură clipurile, acasă. De când și-a lansat canalul, ea a atras peste 15.000 de abonați.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu