Skip to main content

VIDEO: Presa moare, dar nu se predă. Un documentar despre condiţia jurnalistului de astăzi

 
Documentar Sorin Avram Presa
Documentar Sorin Avram Presa

Documentar Sorin Avram Presa

Publicitate

DOCUMENTAR. Presa moare, dar nu se predă. O concluzie pusă de jurnalistul Sorin Avram după discuţii cu oameni din breaslă, pe titlul unui documentar realizat anul trecut.

Mai sunt aceste concluzii de actualitate? Astăzi, când a apărut raportul despre libertatea presei în România în ultimul an, Paginademedia.ro vă prezintă, integral, filmul realizat de Sorin Avram.

Au fost intervievaţi, în acest documentar:

- Cornel Nistorescu

- Mircea Toma

- Petre Mihai Băcanu

- Doru Buşcu

- Iulian Comănescu

- Alice Năstase

- Petrişor Obae

Documentarul Presa moare, dar nu se predă, realizat de Sorin Avram:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • De acord cu punctul pertinent de vedere al doamnei @nadia nitov! Cand salariatilor de la Pro Tv le-am spus sa faca un sindicat sau sa intre in MediaSind au spus ca nu au nevoie. Acum au fost dati afara ca niste mere stricate.
    Nici macar acum, in al doisprezecelea ceas, nu vin sa-si cunoasca drepturile pe care, inca, le mai pot cere in instanta pentru ultimii 3 ani de zile.
    Cine doreste sprijin sa intre pe http://susromania.wordpress.com si astept sa ma contacteze.
    Adrian Valentin Moise, Vicepresedinte FRJ MediaSind
  • […] bine, dat-am pe paginademedia peste un articol intitulat: “Presa moare, dar nu se preda“. In articol se ascundea un documentar despre […]
  • presa moare pentru ca 90% din presa a facut pe presul la picioarele mai marilor vremii! :( incepand cu 1990, culminand sub nastase prim-ministru si atingand apogeul mizeriei ziaristicii in 2014. :( presa s-a predat de mult si acum o parte moare. recunosc ca nu mi-e mila de publicatiile alea nascute strict din datul de limbi, mai exista ziaristi ok dar nu-i unul care sa aiba acces la televiziunile si ziarele de partid si de stat. :( noroc cu net-ul ca altfel nu stia nimeni ca mai exista ziaristi onesti!
  • Sunt convins ca Doru Bucsu este onorat ca apare in acest material alaturi de tine, Petrisor.

Trimite un comentariu

sus