Skip to main content

VIDEO. Prima reclamă difuzată de Digi 24, în stil Times New Roman. Papaya a făcut spotul

 

digi 24 publicitate

Publicitate

VIDEO. Postul Digi 24 a difuzat în urmă cu puțin timp primul spot de publicitate comercială de la lansarea postului, în urmă cu doi ani. Reclama este un "fake news", în stil Times New Roman. Nu este pentru un client din afara grupului, ci pentru pentru serviciul Digi Mobil, deținut tot de RCS.

Agenția Papaya Advertising a realizat reclama, o "știre" despre interzicerea ofertei Digi Mobil în Belgravistan, pentru că prețurile sunt inacceptabil de mici.

Paginademedia.ro vă prezintă reclama:

RCS&RDS, compania care operează licența postului de știri, a solicitate CNA aprobarea pentru a difuza publicitate încă din luna aprilie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Consiliul Național al Audiovizualului și-a dat atunci acordul ca Digi 24 și celelalte posturi din portofoliul RCS&RDS să difuzeze publicitate. Este vorba despre posturile Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport Plus, Digi Film 1, Digi Film 2, Digi Life și posturile regionale din Timișoarea, Iași, Constanța, Oradea, Craiova, Cluj-Napoca și Brașov.

De la lansarea postului, din 1 martie 2012, și până în prezent, postul Digi 24 nu a difuzat publicitate, ci doar spoturi de autopromovare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu