Skip to main content

VIDEO. Prima reclamă difuzată de Digi 24, în stil Times New Roman. Papaya a făcut spotul

 
digi 24 publicitate
digi 24 publicitate

digi 24 publicitate

Publicitate

VIDEO. Postul Digi 24 a difuzat în urmă cu puţin timp primul spot de publicitate comercială de la lansarea postului, în urmă cu doi ani. Reclama este un "fake news", în stil Times New Roman. Nu este pentru un client din afara grupului, ci pentru pentru serviciul Digi Mobil, deţinut tot de RCS.

Agenţia Papaya Advertising a realizat reclama, o "ştire" despre interzicerea ofertei Digi Mobil în Belgravistan, pentru că preţurile sunt inacceptabil de mici.

Paginademedia.ro vă prezintă reclama:

RCS&RDS, compania care operează licenţa postului de ştiri, a solicitate CNA aprobarea pentru a difuza publicitate încă din luna aprilie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Consiliul Naţional al Audiovizualului şi-a dat atunci acordul ca Digi 24 şi celelalte posturi din portofoliul RCS&RDS să difuzeze publicitate. Este vorba despre posturile Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport Plus, Digi Film 1, Digi Film 2, Digi Life şi posturile regionale din Timişoarea, Iaşi, Constanţa, Oradea, Craiova, Cluj-Napoca şi Braşov.

De la lansarea postului, din 1 martie 2012, şi până în prezent, postul Digi 24 nu a difuzat publicitate, ci doar spoturi de autopromovare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Probabil asta le-o fi targetul. Altfel, eu n-am mai vazut de ani buni creativitate prin publicitatea autohtona. Am senzatia ca odata cu venirea crizei a murit si creativitatea publicitarilor romani.
  • de semnal nu zic nimic? eu am pus botul si am luat un abonament dar pot sa il folosesc telefonul doar in strada .cum intru in cladire,cum nu am semnal.
  • E foarte tare. La sfarsit e cel mai interesant cand spun ca acele abonamente sunt disponibile si in tara noastra. O sa inceapa sa ii cam doar pe aia de la Orange, Vodafone si Cosmote cand vor vedea ca raman fara clienti. Am portat deja 2 numere si in scurt timp inca 2 numere.
  • Stil Times New Roman? :))))) N-au inventat ei fake news, dar e OK, atata puteti, atata scrieti.

Trimite un comentariu

sus