Skip to main content

VIDEO. Prima TV a achiziționat show-ul Utopia, un nou Big Brother ce se va desfășura timp de un an

 

utopia

Prima TV a cumpărat un format TV asemănătorl Big Brother, de fapt o formulă mult îmbunătățită a acestui reality show. Postul de televiziune a achziționat formatul internațional Utopia, de la compania de producția Talpa, fondată de John de Mol (părintele formatelor Big Brother și The Voice), scrie TBI Vision.

Show-ul se desfășoară pe o perioadă de un an și implică 15 participanți care vor încerca să creeze o societate perfectă din aproape nimic. „15 persoane vor crea o societate nouă din nimic. Fără încălzire, fără instalații, fără toalete, fără legi, fără reguli. Provocarea este să-ți creezi propria societate utopică într-un an”, arată un promo difuzat în Olanda, țara care a și început să difuzeze formatul din luna ianuarie.

Potrivit sursei citate, Utopia va fi una dintre piesele centrale ale postului Prima TV în această toamnă, care urmează să se relansez și să se poziționeze ca o televiziune pentru tineri.

Prima TV va produce acest format în colaborare cu Talpa, compania care deține formatul. România este a cincea țară care a cumpărat show-ul, după Germania, Olanda, Turcia și Statele Unite.

Utopia va fi lansat în această toamnă în SUA:

Producția este prezentată drept Noul Big Brother 2014

Publicitate

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @nelu
    Asta da, e o mare realizare... sa te uiti la o emisiune care nici macar nu a inceput. Felicitari si la mai multe gogosi de acest fel.
  • Sper doar sa nu fie prezentat de vesnica Andreea Raicu sau mai rau de Andrei Gheorghe , astia doi au mai facut 2 formate geniale praf (Big brother respectiv survivor)
  • Nu stiu robert de unde scoti chestia cu audientele mici , Olandezi nu isi fac publice rating-urile, search on Google. Mi-e mi se pare cea mai buna achizitie , avem nevoie de asa ceva nu numai de talent show-uri obosite si de concedierile din pro. Cei drept la cat costa formatul, ori au dat lovitura ori si-au cumparat falimentu daca nu va prinde. Eu sincer deabea astept.
  • Abia astept sa vad acest super show in format super 4/3 pe super televizorul meu cu super pestele pe super mileul meu. Jos HD-ul, jos 16/9.
  • E o formula mai inrautatita de fapt, nici macar in Olanda nu face audiente bune showul. Prima n-a reustit cu Big Brother asa ca sanse sa vedem Utopia un an sunt aproape 0

Trimite un comentariu