Skip to main content

VIDEO. Băsescu, un nou atac la CNA: „CNA îşi dispreţuieşte misiunea. Lacheii din CNA fug când e vorba de vot la Antene"

 

Traian Basescu la B1 TV„CNA-ul își disprețuiește misiunea. Infecția din societate, sădirea urii pe care o fac Antenele turnătorului și Ghiță este rezultatul activității CNA-ului", a spus președintele Traian Băsescu, aseară, în emisiunea lui Robert Turcescu de la postul B1 TV.

Publicitate

Acesta este al doilea atac la adresa Consiliului Național al Audiovizualului în ultimele trei luni de zile. La jumătatea lunii februarie, tot în emisiunea lui Turcescu, Traian Băsescu a comentat “tactica” de eschivare a CNA în a lua decizii, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Șeful statului a vorbit în emisiunea "Sub semnul întrebării" despre faptul că instituția condusă de Laura Georgescu nu îi apără drepturile atunci când este atacat de trustul Intact.

„Uitați-vă la Antena 3 să vedeți cum mă atacă pe mine și pe familia mea. Și apoi întrebați-vă dacă este posibil ca atunci când sesizez CNA-ul să nu se întâmple nimic, pentru că lacheii din CNA fug când e vorba de vot, ca să nu fie cvorum sau votează „n-are nimic, domne', dacă e președinte poate suporta orice de la turnătorul Voiculescu și de la condamnatul Voiculescu și de la salariații lui”, a mai spus Traian Băsescu.

http://www.youtube.com/watch?v=PnFI93u376c

Președintele României a povestit apoi un episod de la începutul mandatului șefei CNA, Laura Georgescu, când aceasta căuta să-l întâlnească pentru a "se legitima".

„Doamna asta, președinta CNA-ului, la început de mandat mă suna tot timpul la Cotroceni să fie primită, voia să se legitimeze, că a fost primită și de președinte. Sigur, știind proveniența domniei sale și opțiunile extrem de PSD-iste n-am putut să o primesc că ar fi spus 'dar am discutat cu președintele'", a spus șeful statului.

Președintele a spus că se declara surprins de modul „obedient" în care se comportă unii dintre membrii CNA, având în vedere experiența profesională în niște instituții de presă reputate.

„Ce mă surprinde pe mine, în această majoritate sunt oameni care au lucrat un timp la posturi străine reputate, precum BBC, Europa Liberă și când îi vezi cât sunt de obedienți te poți întreba 'dar înainte ai cui erau?'. E complicat, pentru că dacă te uiți la ce spunea este în regulă, dacă te uiți la ce fac acum nu mai este în regulă", a mai declarat Train Băsescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Ma intreb cum de puteti sustine un om ca asta,ca nu va place Ponta e una,asta nu il face pe Base mai normal.Un om care loveste un copil e un nimic,de restul comportamentului lui scarbos (cel putin ca om) nici nu mai are rost sa ne mai pierdem timpul sa le rediscutam.Ce bun era CNA-ul cand erau ai lui majoritari acolo ...
 • Prietene, eu cred ca ai uitat tu prea repede epoca basescu-Boc.
  Si apropo de subiectul articolului, oare de ce Basescu nu a avut aceeasi atitudine fata de angajata lui Narcisa Iorga.
  Ce se intampla la CNA, este gresit, d p m d v, dar Base nu are dreptul de a critica ce se intampla acolo. CNA ar trebui pur si simplu desfiintata, iar cine se simte lezat, sa se adreseze justitiei.
 • nu , un presedinte trebuie sa stea in pozitia de drepti si sa incaseze , sa isi faca ponta si altii campanie electorala pe seama lui , sa nu dea o replica minciunilor spuse de acestia , asa oamenii vor crede aceste minciuni
 • Asa este, asteptam cu nerabdare sa fie inlocuit de marele intelctual si patriot roman, V V Ponta.
  N-o fi Basescu un presedinte model, dar eu cred ca ati uitat prea repede epoca Iliescu/Nastase. Iar din ce vedem pana acum, primul plagiator va fi mult mai rau.
  Cat o priveste pe madama de la CNA, nu prea am auzit argumente care sa contrazica opinia marinarului.
  Fosta propagandista a guvernului nastase, acum are sarcina de a nu pune piedici televizionilor care il preaslavesc pe Putin de Romania. este sufficient sa cititi articolele d epe acest site si o sa regasiti numeroase abuzuri si abordari partizane din partea acestei tovarase.
 • basescu a incetat acum mult timp sa mai reprezinte ceva pentru romani. locul lui nu este la cotroceni. un presedinte nu face ce face el
 • Nu stiu cine consiliaza aparitiile televizate ale presedintelui Basescu, dar le consiliaza prost...cum naiba sa il programezi joi seara pe Basescu, de la ora 21.30 pe B 1 tv cind la acea ora lumea se uita la serialele de succes de la Pro tv, la Suleymanul de pe Kanal D, la showul de pe Antena 1, la Eurovisionul de pe TVR 1 si la meciul Stelei de la Cluj de pe Digisport1?

Trimite un comentariu