Skip to main content

Ziua porţilor deschise la Televiziunea Română, de 1 Iunie

 

tvrDuminică, 1 iunie, Televiziunea Română deschide porţile studiourilor din Bucureşti şi din ţară pentru a-i primi pe copiii, părinţii şi bunicii dornici să intre în culisele emisiunilor favorite.

Publicitate

Evenimentul se derulează la studiourile TVR din Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Tîrgu Mureş.

"Vedetele Televiziunii Române au pregătit programe speciale în fiecare studio. Vizitatorii, copii şi adulţi, vor afla cum se filmează o emisiune TV, cât de mari sunt emoţiile dinaintea anunţului „Suntem în direct!”, vor face cunoştinţă cu oamenii din faţa şi din spatele camerelor de luat vederi şi vor putea participa la castinguri şi concursuri cu premii", se arată într-un comunicat al TVR.

Iuliana Tudor, Cristian Tabară, Liana Stanciu, Mircea Dinescu, Marian Marin, Eveline Păuna, Aura Poteraşu, Radu Tudor, Sonia Argint Ionescu, Carmen Movileanu, Cristina Şoloc sunt doar o parte dintre vedetele TVR care vor participa la evenimentul organizat pe 1 Iunie.

La TVR, invitaţi speciali ai acestui eveniment vor fi Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision.

Vizitatorii se pot înscrie, în perioada 22 - 31 mai, pe site-ul www.tvr.ro, alegând ora la care vor să participe, sau pot veni pe 1 iunie, la sediile TVR din Bucureşti, Cluj, Craiova, Timişoara, Iaşi şi Tîrgu Mureş.

În Bucureşti, turul TVR durează două ore, iar grupurile se vor forma la fiecare 30 de minute. Programul de vizitare se va desfăşura între orele 10.00 şi 18.00. Turul TVR este gratuit. Intrarea se va face prin Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eveline, ce nume divin...fata a venit pe filiera Zgabercea vara trecuta cand s-au spart 5 milioane de euro la mare...pe emisiuni de anii 90. fata vine de la repausatul money channel ...si e de profesie realizatoare tv...evident ca inaintea de a aparea pe sticla nu a fost reporter, redactor sau producator, fiindca dureaza niste ani sa deprinzi meseriile alea...si nici nu e asa de cool sa stai cu orele la montaj sau in regie...asa ca a ars etapele..
  • Si cum o sa-l convinga pe Tabara sa renunte chiar si pentru cateva zile la diurna de la Chisinau si la celelalte beneficii?
  • Alta gugumanie a providentialului Tanase Stelian. Asta vede idei! E dus, duuus!
  • Eveline Păuna- e vedeta TVR?
    De unde a mai aparut si asta? Cu ce se ocupa tatal ei?

Trimite un comentariu

sus