Skip to main content

13 Iunie. PNL îi desemnează pe Bertzi şi Mihalache la Radioul Public

 
radio romania
radio romania

Publicitate

Sursa foto: Cotidianul.ro
Sursa foto: Cotidianul.ro

PROPUNERI. Conducerea PNL a decis, miercuri, susţinerea lui Ducu Bertzi şi Dan Mihalache în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radio, a anunţat preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, scrie Mediafax.


Liderul PNL a precizat că deciziile pentru nominalizarea reprezentanţilor SRR s-au luat prin votul membrilor Biroului Politic.
În ceea ce priveşte mandatele alocate în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radio, liberalii au contestat faptul că, în urma negocierilor dintre liderii grupurilor parlamentare, le-a fost alocat un singur mandat. Astfel, liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a anunţat că va contesta la Curtea Constituţională decizia prin care va fi numit noul CA al SRR, întrucât nu a fost respectat algoritmul parlamentar.
PNL îi desemnează pe Bertzi şi Mihalache la SRR


CONDAMNARE. Omul de afaceri Dan Adamescu încercat să influenţeze un martor esenţial din dosarul în care este anchetat, se arată în motivarea Curţii de Apel Bucureşti (CAB) prin care s-a decis arestarea preventivă a acestuia în 6 iunie, pentru că a dat mită judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa de la Tribunalul Bucureşti, scrie Evenimentul zilei. Instanţa supremă a decis miercuri ca Dan Adamescu să rămână în arest, respingând contestaţia acestuia faţă de măsura preventivă.
Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) este definitivă.
MOTIVARE: "Dan Adamescu a încercat să influenţeze un martor esenţial"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus