Skip to main content

23 Iunie. Premiile criticilor americani: „Breaking Bad“, cel mai bun serial dramă.

 
MATTHEW-MCCONAUGHEY
MATTHEW-MCCONAUGHEY

Publicitate

MATTHEW-MCCONAUGHEY

PREMII. Matthew McConaughey a fost desemnat Cel mai bun actor de televiziune, pentru interpretarea sa din serialul „True Detective/ Detectivii din Louisiana“, în cadrul galei Television Critics' Awards, scrie Adevărul.

Echipa serialului „Breaking Bad“ a fost recompensată cu un trofeu pentru Cel mai bun serial dramă, în timp ce mini-seria „Fargo“, inspirată de filmul din 1996, şi drama cu accente comice „Orange Is the New Black“ au fost cele mai apreciate producţii, fiecare primind câte trei trofee. „Fargo“ a câştigat premiul pentru Cea mai bună mini-serie, în timp ce protagoniştii Billy Bob Thornton şi Allison Tolman au fost desemnaţi Cel mai bun actor dintr-o mini-serie sau film, respectiv Cea mai bună actriţă dintr-o mini-serie sau film.
Premiile Television Critics: „Breaking Bad“, cel mai bun serial dramă. Lista completă a câştigătorilor


REACŢIE. Scriitorul Stephen King a decis să se implice în producerea serialului „Under the Dome/ Sub dom“, bazat pe romanul său omonim din 2009, scrie Adevărul.

Stephen King, în vârstă de 66 de ani, a recunoscut că a fost „gelos“ pe George R.R. Martin, motiv pentru care a decis să scrie scenariul pentru cel de-al doilea sezon al serialului „Sub dom“, adaptare a romanului său SF, care va fi difuzat, începând cu 30 iunie, la CBS. „Ştiam că George R.R. Martin a scris câteva episoade pentru «»Urzeala tronurilor şi am fost extrem de gelos“, a mărturisit prolificul autor, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei „Los Angeles Times“. Serialul „Sub dom“, care spune povestea locuitorilor din orăşeulu Chester's Mill a căror legătură cu restul lumii este întreruptă brusc din cauza unei cupole invizibile, dar impenetrabile, a fost anul trecut cel mai vizionat program al televiziunii, în ciuda faptului că a fost lansat vara, perioadă considerată slabă în audienţe.
Gelos pe George R.R. Martin, Stephen King a decis să se implice în adaptarea pe micile ecrane a romanului „Sub dom“

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Koss Koss
    Asta inseamna serial adevarat si facut cum trebuie, se face aproape un an de cand s-a incheiat dar inca castiga premii :))

Trimite un comentariu

sus