Skip to main content

9 Iunie. RCS&RDS și alți 70 de furnizori de cablu, sancționați pentru nereguli la raportarea statistică

 
9 Iunie. RCS&RDS și alți 70 de furnizori de cablu, sancționați pentru nereguli la raportarea statistică
RCS&RDS

RCS&RDS

Publicitate

SANCȚIUNI. Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a sancționat cu avertisment sau amendă 70 de furnizori de comunicaţii electronice care nu au transmis, în mod corect și complet, lista localităţilor în care au furnizat în mod efectiv reţele şi servicii în cea de-a doua jumătate a anului 2013, printre care și RCS & RDS SA, scrie Forbes România care citează Media Expres.

Astfel, 9 furnizori au fost sancționați cu amendă contravențională în valoare de câte 5.000 de lei fiecare, alți 9 operatori au primit avertisment cu măsuri în vederea remedierii, iar un număr de 52 de companii printre care și RCS & RDS S.A. au fost sancționate cu avertisment.
ANCOM a sancționat 70 de furnizori printre care și RCS&RDS pentru nereguli la raportarea statistică


AVERTISMENT. Rusia a solicitat sâmbătă eliberarea a doi jurnalişti de la postul de televiziune rus Zvezda deţinuţi de către serviciile de securitate ucrainene, după ce au fost arestaţi la un punct de control în estul ţării, anunță Mediafax.

„Cerem ca Kievul să adopte imediat măsuri în vederea eliberării acestor cetăţeni ruşi, fără condiţii", subliniază, într-un comunicat, Ministerul rus de Externe.

Ministerul a îndemnat totodată autorităţile ucrainene să "înceteze acţiunile ilegale faţă de jurnalişti ruşi şi să asigure condiţii ca activitatea lor profesională să se desfăşoare în securitate".
Rusia cere eliberarea a doi jurnalişti deţinuţi de către Kiev


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu