Skip to main content

Alex Vidia, on air la Kiss FM, cu o emisiune de trei ore

 
Alex Vidia
Alex Vidia

Alex Vidia

Publicitate

Alex Vidia, fost Guerrilla, se alătură echipei Kiss FM de la 1 iulie. DJ-ul, care are o experienţă de 12 ani în radio, va ocupa tronsonul de la 16:00 la 19:00, anunţă postul.

Alex Vidia a început colaborarea cu Kiss FM în primăvara acestui an în calitate de copywriter al matinalului prezentat de Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu.

Alex Vidia: „La Kiss FM, vreau să fac lumea să râdă, să spun ceva haios şi interesant de fiecare dată când deschid microfonul. Nu sunt decât un comediant care s-a apucat să facă radio” afirmă Alex.

Alex Vidia are 30 de ani şi a urmat Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte. Prima întâlnire cu radioul a fost la 18 ani, când a aflat că principalul post din oraş caută un DJ nou.

În afară de radio, el s-a ocupat de scrierea câtorva spoturi radio aprobate de staff-ul Metallica, articole în 'Caţavencii' şi în 'Atlasul de Mitocănie Urbană'.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vivian vivian
    Huidu nu mai e la Kiss de 6 luni. de aici si picajul postului.
  • Alexandrescu Alexandrescu
    Asa e, a evoluat. Intr-o directie diferita de spiritul original Guerrilla :) Parerea mea e ca Dobro si Guerrilla nu mai sunt compatibili. Ascultam emisiunea de dimineata fara el, de azi, doar cu baietii de la Guerrilla si mi se pare mult mai apropiata de ce a fost odata "guerrilla de dimineata". Altfel spus "Dobro show" suna mai bine fara Dobro. Bineinteles ca si datorita lipsei compromisului cu Gold.
  • Karo Karo
    Nu cred ca spiritualitate inseamna mististicism ortodox .... oricum, mie imi place Dobro si acum, mi se pare ca de fapt a evoluat.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    + Johnny si Soci care iau locul lui Gainusa si Keghes pe timpul verii.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Nu zboara nicio Alice.Ea ramane la SummerKiss 2014.Au plecat ieri Olix,DJ Yaang,Fintescu si Alice toti la mare.In Bucuresti vor ramane Vidia,Berghea,Nitzu si Ana Moga.
  • Mika Mika
    Mor cand aud aprecieri de genul "are voce buna". Voce buna mai au cativa dar sunt foarte saraci in gandire. La fel si Vidia care nu e vreo revelatie. Este corect, nu foarte enervant, face aprecieri nu de fata blocului, ci de o terasa, iar toate aceste calitati limitate nu pot fi mascate cu un timbru "fain". La Guerrilla era exact la ora la care asculti ceva dar nu retii nimic, nici dimineata, nici dupa amiaza, nici seara, de aici si imaginea sa curata. La Kiss sunt bani dar e si jegul ala de Huidu care uraste tot ce are umor. De asta cred ca ajunge si Vidia, nu este vreo amenintare din acest punct de vedere.
  • steven steven
    Nu stiu daca ceea ce spunea la Guerilla poate spune si pe Kiss,dar eu il voi asculta...cel putin pentru inceput.E o voce faina.
  • geo geo
    asa da. asa sa faca. fara hidu kiss e o epava. pentru tarani.
  • Cata Cata
    Maria esti colega de trust cu ei? Ma bucur ca scapa de dj-itele astea mataite care nu stiu cum sa se mai scalambaie pe post. Sa-l dai pe Cristi Nitu e o gresala destul de mare. Dupa parerea mea e printre cele mai bune voci de radio de pe la noi.
  • Cata Cata
    cum ai reusit sa ramai pe guerrilla? Cidi radio era altceva. Pe Dobro l-am ascultat acum vreo 2-3 luni dar e la fel de pervers. In ce fel zici ca s-a schimbat?
  • Maria Maria
    Cu venirea lui Vidia, zboara Alice Tudor, mai mult ca sigur. Lui Nitu i-au dat cu sutul si l-au aruncat pe weekend, dar in toamna zboara si dumnealui. Mascarada continua la Kiss Fm. Umbla zvonuri ca si matinalii ar trebui sa isi caute de munca...ii mai tin pe vara si pa!
  • Alexandrescu Alexandrescu
    Pacat de Guerrilla. Ultimul mohican ramas acolo, Dobro, mi se pare tot mai batranicios, mai mistic, mai religios, mai socialist.. Eu unul ascul Guerrilla de peste 10 ani… inainte inca de a se infiinta – la Cluj au intrat pe frecventele fostului CD-Radio – post local de la Cluj. Ascultam CD-Radio de multi ani deja, si am ramas in continuare pe acele frecvente si am ascultat Guerrilla. Parca acum vad cand au venit Dobro si Craio in Cluj.. totul era ROX in centru :D Era intradevar un radio fain, Dobro era spontan, rebel, anarhist, de dreapta.. Nu stiu ce s-a intamplat in ultimii 2-3 ani, dar a cotit-o rau catre misticism ortodox si catre stanga socialista… Faceti o comparatie intre Dobro de acum 5-6 ani si cel de acum. Este de nerecunoscut. S-a schimbat enorm, nu stiu daca in bine sau rau, dar e alta persoana. Vreau fostul Radio Guerrila, vreau vechea echipa, vreau vechiul Dobro!
  • mihai mihai
    tu daca ai fi in top cu audienta si ai face bani din publicitate ai schimba formatul muzical ? nu in Romania s-a inventat radioul comercial . E bine ca schimba macar ce zic prezentatorii intre melodii ca nu au doar ascultatori oligofreni care uita cat e ceasul si trebuie sa le spuna cineva ca afara e soare sau ploua . Stai ca incep emisiunile de la mare unde e distractie , super atmosfera si vreme buna de plaja :)))
  • Cata Cata
    Macar djeii sa se mai schimbe ca formatul e acelasi de la lansare. Nu inteleg de ce nu mai face nimeni nimic nou pe piata radio.
  • mihai mihai
    Hai ca se poate si cu oameni isteti la radiourile cu hituri ca sint pline de pitziponci si pitzipoance. Sper sa nu zica si el tot cat e ceasul,ce piesa urmeaza si cum e vremea . Bafta !

Trimite un comentariu

sus