Skip to main content

VIDEO. Cesnavicius, la prima apariţie în public: „Pro TV va lansa o nouă platformă video. Cea mai mare greşeală a liderului de piaţă e să fie conservator”

 
Pro TV aleksandras-cesnavicius
Pro TV aleksandras-cesnavicius

Pro TV aleksandras-cesnavicius

„Pro TV va lansa o nouă platformă video, cu un model de business bazat pe advertising”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, şeful Pro TV, la prima sa apariţie publică, la evenimentul ICEE Fest.

Noua platformă se va numi Pro tv Plus, după cum a declarat Cesnavicius pentru paginademedia.ro.

Care va fi diferenţa dintre Voyo (platformă bazată pe abonamente) şi Pro TV Plus (bazat pe publictate)? „Pro TV Plus se va axa mai mult pe conţinut local, pe ştiri şi pe show-urile de aici”, a explicat Cesnavicius. Dacă pe Voyo.ro emisiunile sunt în timp real, pe Pro TV Plus vor fi date cu o întârziere de cinci - şapte zile, a explicat el.

Ce a mai spus Cesnavicius: 

- „Cea mai mare greşeală a unui lider de piaţă este să fie conservator”.

- „Pe televiziunea tradiţională, am văzut că publicul preferă ştirile şi filmele. La ştiri au oricum acces gratuit, pe o platformă online, filmele sunt partea valoroasă.”

- „Platforma Voyo.ro are în prezent 120.000 de abonaţi”.

- Principalul nostru avantaj în lupta cu marile reţele (de tipul Netflix - n.r.) este conţinutul local. Avem acces la un content valoros pe care alţii nu au.

- Intenţionăm să lansăm noi secţiuni pe Voyo, care să grupeze conţinutul. De multe ori utilizatorii simt nevoia să le facă cineva o selecţie a conţinutului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Felicitari, Gusti Roman! :) | theRobi
    […] Saptamana trecuta, CEO-ul ProTV SA, a spus ca Voyo are in aceasta perioada 120,000 abonati. […]
  • Necesar Necesar
    Cred ca nu este necesara o noua platforma, Voyo ar putea sa difuzeze gratuit, fara abonament show-urile mai vechi de o saptamana.
  • Alin Alin
    Nu e de râs. TVR Plus e deja ceea ce vrea sa fie Pro TV Plus...
    Trist.... dupa ce distruge o televiziune alungând toți oamenii buni, tipul ăsta vine cu o idee și un nume ce seamănă foarte mult cu ceea ce TVR face demult :))
    Sa nu uite sa facă și aplicație pe Android și iPhone dacă tot are TVRul.
  • retro retro
    Hai sa radem...cica Voyo se afla in competie cu Netflix dar Netflix nu exista in Romania inca. Ma nenea Cesavicius nu cumva duceti o lupta de unii singuri sau cumva vrei sa iti acorzi importanta crezand ca lupti cu cineva?
  • Maria Maria
    Pro tv plus va fi axat (si) pe STIRI, care vor fi difuzate cu intarziere de 5-7 zile?! Ce e asta?!
  • mihai_m mihai_m
    stefan, da au copiat modelul tvr! offf! am vazut la cluj un tvr-ist ce -si apara platforma. tvr ul este trend setter, uite. sa fiti si voi multumiti.
    AU COPIAT MODELUL TVR!!!!!!!!
    stefan.... tvr :( novator.
  • andrei76 andrei76
    Sunt 120000 de abonati,dar cred ca cei mai multi nu sunt platitori.A fost o oferta pt abonatii rtc ,voyo gratis un an de zile.
  • ștefan ștefan
    Să înțeleg că au copiat modelul TVR și cei dela TVR au platforma TVR plus.
  • Mihai Mihai
    Despre ce emisiuni intrerupte pe tv si continuate online vorbesti? Si voyo da emisiunile live .poti exemplifica ?
  • stefan stefan
    wow ! pt mine a fost un soc sa aflu ca 120.000 de oameni platesc pt voyo.
  • Maria Maria
    Imi plac oamenii care stiu sa priveasca in viitor. Simt si ei ca internetul este viitorul si profita de asta. Spre deosebire de antenaplay care in loc sa difuzeze emisiunea cap-coada te trimite catre site, practic te obliga sa platesti ca sa vezi emisiunea intreaga, oamenii astia aleg sa difuzeze materialele cu 5-7 zile intarziere. Frumos, auzeam ca protv-ul este "pe moarte", dar cred doar ca au facit o curatenie bine meritata. Oamenii aia care au plecat au cam dat tot ce se putea da.

Trimite un comentariu

sus