Skip to main content

Digi24: Laura Codruța Kovesi a dat în judecată Antena 3 și mai mulți jurnaliști și cere daune de 250.000 de euro

 
Digi24: Laura Codruța Kovesi a dat în judecată Antena 3 și mai mulți jurnaliști și cere daune de 250.000 de euro
Kovesi

Kovesi

Laura Codruța Kovesi, șeful DNA, dă în judecată postul de televiziune Antena 3, dar și pe mai mulți jurnaliști pentru afirmaţii mincinoase care au creat un grav prejudiciu de imagine şi au adus o gravă atingere demnităţii umane”, anunță Digi24.

Publicitate

Șefa DNA cere daune de 250.000 de euro.

Plângerea a fost depusă astăzi la Judecătoria sectorului 1 din Capitală.

Șefa DNA a decis să depună plângerea ca urmare a unei emisiuni difuzate la sfârșitul săptămânii trecute de postul Antena 3, în cadrul căreia s-au făcut mai multe afirmații neadevărate la adresa sa, afirmații legate de o presupusă sumă de bani primită de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Informația a fost anunțată și pe cale oficială printr-un comunicat publicat pe site-ul DNA:

Doamna Laura Codruța KÖVESI, la data de 25.06.2014, a înregistrat la instanţa de judecată acţiunea în daune morale împotriva persoanei juridice S.C. ANTENA 3 S.A., precum şi a persoanelor fizice Gâdea Mihai, Ciuvică Mugur, Nae Bianca, Tudor Radu, Savaliuc Răzvan, moderator, respectiv invitaţi, pentru afirmaţii mincinoase care au creat un grav prejudiciu de imagine şi au adus o gravă atingere demnităţii umane.

Știre în curs de actualizare. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • pai sa-i dea. Or sa ajunga ziaristii sa vorbeasca cum o fac cei de la Cancan: "se zvoneste ca X a luat mita... nu eu zic, se zvoneste, oare e adevarat?" :))) Pot sa spuna ce vor despre tanti asta, care n-am inteles ce e asa de intepata si se arata indignata ca se discuta despre ea. Poti discuta despre oricine si spune ce vrei. Daca nu calomniezi, n-ai de ce sa-ti faci griji, n-ai incalcat nicio lege.

Trimite un comentariu