Skip to main content

JURIU nou la „Splash! Vedete la apă”. Anda Adam și Daniel Buzdugan, înlocuiți de Ozana Barabancea și Cosmin Seleși

 

splash, ozana barabancea, cosmin selesi
Foto: Antena 1

Publicitate

Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda, multiplu campion național la sărituri, sunt jurații show-ului “Splash! vedete la apă”, anunță postul de televiziune.

Cătălin Preda este singurul nume care a mai fost prezent și în ediția de vara trecută. Înainte, în locul Ozanei Barabancea și al lui Cosmin Seleși au fost Anda Adam și Daniel Buzdugan. Postul de televiziune nu a anunțat încă data exactă a difuzării show-ului. 

Ozana Barabancea, fost jurat la Te cunosc de undeva, a participat la Splash, vara trecută, în calitate de concurent.

Ozana Barabancea: „Mă simt extrem de utilă în această postură, pentru că mi-am făcut o părere, încă de anul trecut, despre munca de echipă de aici, despre munca la apă și cu antrenorii. Îmi amintesc cu drag fiecare antrenament și cât de ambițioasă eram, cât de mobilă și conștiincioasă. Voiam să fiu tot timpul în formă și făceam câte două antrenamente pe zi, pentru că îmi doream să fac o impresie bună.”

Cosmin Seleși: „Sunt pentru prima oară într-un juriu și mi-e teamă, pentru că nu m-am mai aflat niciodată într-o asemenea ipostază. Ozana și Cătălin, colegii mei din juriu, mi-s dragi și sunt convins că o să facem o echipă frumoasă la „Splash!”. Ce voi puncta? Curajul și evoluția fiecărui concurent. ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu