Skip to main content

Jurnaliştii vor participa la şedinţele CNA doar cu acreditare

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audivizualului a decis în şedinţa de astăzi modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al instituţiei.

Noul regulament prevede că jurnaliştii vor putea participa la şedinţele Consiliului doar dacă sunt acreditaţi.

"Jurnaliştii care vor să participe la şedinţele Consiliului trebuie să solicite o acreditare, care este valabilă pentru o şedinţă, o perioadă determinată sau permanent. Persoanele private pot participa în limita locurilor disponibile după o solicitare, în acest sens, adresată Biroului Relaţii cu publicul", spune unul dintre alineatele introduse la art. 26 din Regulamentul de organizare şi funcţionare al CNA.

Alte două alineate introduse la articolul 26:

  • "Şedinţele publice ale Consiliului sunt înregistrate prin sistemul propriu al instituţiei. Înregistrările pot fi consultate, la cerere, dar nu pot fi copiate sau reproduse."
  • "Este interzisă transmisă în direct a şedinţelor Consiliului, fără acordul prealabil al CNA. Acordul se dă prin vot, în situaţii speciale, cu respectarea prevederilor art. 15 alin. (1) din Legea 504/202."

Noile dispoziţii ale regulamentului intră în vigoare începând de mâine.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Când o să avem nevoie de acreditare să deschidem și televizorul?
  • uuk uuk
    Deja e CNA3.
    O mizerie.
  • andrei andrei
    Cna a intrat sub jurisdictia DNA si va deveni DNA directia audiovizual
  • Justitiarul Justitiarul
    Cu cat sunt mai disperati, cu cat baga mai tare pumnul in gura presei si democratiei, cu atat tradeaza mai multa slabiciune si ca s-a strans funia de par. Ana Pauker la brutarie. La brutariiiiieee, la brutarie!

Trimite un comentariu

sus