Skip to main content

Pro TV, despre viitorul MasterChef: "Trei noi chefi vor juriza concurenţii. Numele, în perioada următoare"

 
masterchef_13
masterchef_13

masterchef_13

Publicitate

MasterChef va continua la Pro TV după plecarea celor trei bucătari care au fost în juriul concursului în cele patru sezoane ale emisiunii.

"Trei noi chefi vor juriza concurenţii în cursa pentru mult râvnitul trofeu MasterChef", a declarat pentru Paginademedia.ro Alina Bratu, PR Manager Pro TV.

"ProTV a demarat procesul de selectare a noilor juraţi în luna mai, din dorinţa de a oferi telespectatorilor o ediţie dinamică, cu un aer proaspăt", a adăugat PR-ul Pro TV.

"Numele celor trei chefi ce vor face parte din juriul MasterChef vor fi comunicate in perioada urmatoare", a mai spus Alina Bratu.

Reamintim că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, cei trei juraţi ai MasterChef, au plecat la Antena 1, pentru emisiunea Hell's Kitchen, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Poziţia integrală a Pro TV:

"MasterChef revine in toamna intr-o editie ce garanteaza un show culinar de cea mai buna calitate, asigurata de o echipa de productie locala ce va beneficia de know-how-ul international de care ProTV dispune ca membru al grupului CME.

Trei noi chefi vor juriza concurentii in cursa pentru mult ravnitul trofeu MasterChef. ProTv a demarat procesul de selectare a noilor jurati in luna mai, din dorinta de a oferi telespectatorilor o editie dinamica, cu un aer proaspat. Numele celor trei chefi ce vor face parte din juriul MasterChef vor fi comunicate in perioada urmatoare."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zdubi zdubi
    Nu sunt fan Antene deloc, dar daca tot pleaca de la Pro, cred ca o sa incep sa ma uit la ei.. Pana si 'nea Marin a plecat.. La ce sa te mai uiti pe pro? Masterchef n-o sa mai fie ce-a fost cu cei 3 chefi. Pentru ei ma uitam, reactiile lor faceau tot! Acum ca vin altii..nu ma mai atrage. Doar pt vocea romaniei, dar nici asta n-o sa mai fie ce-a fost fara Brenciu.
  • suia suia
    fratilor pelix felix e cel mai mare h..... din tara
    si in curand nu vor mai exista antenele
    are o mare disperare pt rating ca e sub tutela ..trandafitilor... si asta e problema
    nici nu se compara cu protv sau altii
  • Ion Postacu Ion Postacu
    Da, si eu sunt tot postac si il iubii pe Felix!!!
  • alex alex
    Ei mai intai sa se inteleaga cu rcs si focus sat ,apoi sa emita pretentii . Dar orcum la ei nu se cunoaste chiar daca lipsesc de pe aceste doua platforme DTH
  • ion din balon ion din balon
    Antena Grup sunt singurii pe plus din Romania. Au de unde acumula datorii la stat ca restul din piata...Daca vor emite si in HD, indiferent de Voiculescu, cred ca voi incepe sa ma uit mai des la Antena1...
  • geo geo
    Deci au plecat toti trei, nu numai unul, asa cum se vorbea initial...ce convingatoare poate fi Mona asta...Partea proasta este ca mutarea nu aduce automat si audienta...a se vedea Divertisul care nu a reusit sa ocupe pozitia de lider, pe intervalul sau orar...fiind, mai degraba, abonat la locul 3...cum nici showuirile muzicale sau dansante nu au scos scorurile scontate la Antena 1...iar totul costa bani...
  • sahara sahara
    Nu fac ăștia nimic la televiziunea lui felix.
    O să se ducă pe apa sâmberei.
    Protv rămâne nr.1.

Trimite un comentariu

sus