Skip to main content

Radioul Public, în campanie pentru alegerea reprezentanților angajaților. Cine sunt primii candidați

 

campanie CA
Foto: Pagina de Facebook Deci TVR și RRA

Publicitate

Începe campania pentru reprezentanții angajaților din radioul public. Deja, la avizierul din instituție au apărut primele afișe de campanie.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook TVR și RRA, în care apar știri și informații despre cele două instituții media publice.

Până acum, printre cei înscriși se numără Nicoleta Balaci, jurnalist Radio3Net Florian Pittiș și o altă angajată, Oana Rusu. Dar și Cristian Pârvulescu și Adrian Moise, din partea Sindicatul Unit al Salariaților – Radio România.

Înscrierile pentru reprezentanții angajaților vor continua până mâine, la ora 16.00, urmând ca alegerile să se desfășoare vineri.

Comitetul Director al Societății Române de Radiodifuziune (SRR) a decis aseară că pot participa la alegeri doar angajați ai instituției.

Situația este similară cu ceea ce s-a întâmplat la Televiziunea Română unde Comitetul Director a votat un regulament care stabilea că la alegeri pot participa doar angajații postului public. În plus, regulamentul mai prevede că angajații care vor să candideze ca independenți nu pot fi afiliați vreunui sindicat (detalii AICI).

Ceea ce înseamnă că Adrian Moise și Cristian Pârvulescu nu mai pot candida întrucât nu sunt angajați. Contactat de paginademedia.ro, Adrian Moise a declarat că atât el cât și Cristian Pârvulescu se vor înscrie la alegerile, iar apoi, dacă vor fi descalificați vor face toate demersurile legale necesare. Adrian Moise a mai spus că în ce privește candidaturile mai are „o surpriză”, dar a evitat să ofere detalii.

campanie radio

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu