Skip to main content

Premieră în ultimii ani. Show-ul MasterChef va fi produs de o firmă din afara Pro TV. Cine este compania de producție

 

masterchef_13

Publicitate

EXCLUSIV. Premieră a ultimilor ani la Pro TV. Una din marile emisiuni ale canalului - este vorba de MasterChef - va fi produsă de o companie din afara postului de televiziune.

Compania care va produce MasterChef în acest sezon este Media Factory, cunoscută pentru formate precum Miss fata de la țară. Compania s-a ocupat deja de primele preselecții ale show-ul care va fi difuzat în toamnă la Pro TV.

Media Factory a fost fondată la începutul anilor 2000 de Marius Toader și de Monica Șenchiu, foști producători la Pro TV. Unul dintre primele formate produse a fost România Mea, cu Emil Hurezeanu și Animat Planet Show, un program de satiră animată care a fost difuzat pe Antena 1.

Compania a reușit să exporte câteva formate în mai multe țări. Cel mai de succes este Miss fata de la țară (Miss Country girl), care a ajuns în peste 11 teritorii, precum Canada, Thailanda, Australia și Ucraina.

Un alt format exportat a fost M-a făcut mama artist (difuzat la noi de Prima TV), programt vândut în Ucraina și Rusia.

Citește și: 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Faptul ca este singura casa de productie cu emisiuni vandute in strainatate spune multe. Acolo nu mai este pe aranjamente, e pe bune. Eu cred ca showul va avea de castigat cu niste producatori creativi.
  • Hm... de-abia astept sa vad noile schimbari de la pro. Sper sa se lucreze la grafica, decoruri, montaj si sa fie alesi concurenti cat mai diversi. Sper sa se incerce o apropiere si mai mare de formatul original. O alta bila alba este ca show-ul va fi filmat vara si tonusul emisiunii va fi altul, fara probe pe echipe tinute in spatii gri, reci, urate si neprimitoare pentru concurenti.
    S-ar putea ca plecarea Monei Segall sa fie benefica formatelor ca Vocea Romaniei, Masterchef si Romanii au talent. Afara cu preferatii dumneaei si cu baletul Edi Stancu, mult prea prezent in aceste productii.
    Cat despre Media Factory... nu stiu ce sa zic, show-urile de pe prima tv erau destul de slabute. Probabil cu bugetul si calitatea formatului Masterchef vor face lucruri frumoase.
  • Ce emisiuni foarte ok au facut...au fost de o calitate medie, ca sa nu zic mediocra...Media Factory cred va da un chix chef...
  • Buna alegere! Media Factory chiar a produs emisiuni foarte ok. Si are experienta pe reality si emisiuni de montaj, ceea ce este foarte important la un show ca Masterchef.

Trimite un comentariu