Skip to main content

Transilvania L!ve și-a schimbat denumirea în Look Plus

 

transilvania-live-logoConsiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi solicitarea societății Transilvania Look de modificare de denumire a postului Transilvania L!ve în Look Plus.

Publicitate

Această solicitare a fost votată în unanimitate de toți cei 11 membri ai Consiliului.

Tot astăzi, CNA a aprobat și modificarea acționariatului societății Transilvania Look, în sensul intrării în acționariat a Intel Sky Broadcast Ltd. din Malta.

În urma acestei modificări, acţionarii Transilvania Look S.A. sunt Intel Sky Broadcast Ltd. (99%) şi Arpad Paszkany (1%).

În privința modificării acționariatului, Christian Mititelu a fost singurul membru care a votat "împotrivă".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Mie nu imi pare rau ca RDS-ul isi va pierde clientii, ca sunt niste scarbe, cel putin la relatia cu clientii. Trebuie sa suni de 3-4 ori dupa ei sa vina la o instalare si mereu iti arunca tot felul de scuze pentru copii mici ca nu se tin de cuvant. Niste hahalere. La UPC azi am facut cerere si a doua zi aveam si net si cablu,
 • Prieteneee, nu stiu ce sa zic de asta cu infrastructura. Nu cred ca s-au apucat de transmisiuni si de televiziune acum cand au castigat licitatia :)))). Sunt de multa vreme pe piata si am convigerea ca se ridica la cel mai inalt nivel dpdv tehnologic.
 • Pai nu le-au dat Liga 1, dar le-au dat programe HD si 3D si multe alte posturi pe care nu le gaseai la ceilalti operatori. Fotbalul romanesc din toamna e un plus de care merita sa ne bucuram.
 • RCS-RDS nu a venit cu niciun tertip de "campionat de joasă calitate" (cu toate că nu ar spune ceva neadevărat) ci cu o plângere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, întrucât vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei.

  RCS-RDS poate include în grila sa la orice oră, contra cost, cele 2 posturi de televiziune care vor transmite Liga 1 lăsând UPC-ul fără acest "avantaj" minor.
  Nu fac acest lucru pentru că din fotbal nu se mai face profit, iar în scurt timp televiziunile lui Paszkany nu vor mai avea puterea financiară să plătească pentru Liga 1 iar contractele vor deveni nule în 2 săptămâni.
  De frica cluburilor, Iorgulescu o să facă licitație corectă în secunda 2!
 • Nu e rau ca UPC a reusit sa ia dreptul de transmitere a fotbalului intern. Se face dreptate abonatilor,cei care s-au chinuit pe net ani de zile sa vada si ei un meci Dinamo-Steaua.Avand calitate superioara in ceea ce inseamna transmisie digitala si HD fata de celelalte retele prin cablu,UPC poate deveni mai interesanta si pt.cei ce iubesc fotbalul intern si nu sant abonati la ei.Poate cu noua conducere de la FRF fotbalul va progresa in spectacol si corectitudine si atunci carcotasii nu mai au cu ce sa se lamenteze. Felicitari UPC!
 • imi pare ca rcs-ul incepe sa piarda clientii si se foloseste de tertipuri astea cu "campionat de joasa calitate" (pai cand l-au luat nu era tot liga i sau era vreo Premiere League si nu stiu eu)... ofticosi dom'le ca le-au luat-o astia de la upc inainte
 • Pe voi nu va intereseaza fotbalu ca stati noapte pe pornaraie la greu si va uitati cu ochii deschisi si lumina de la lustra cu mancare de fastfood in fata si apoi pe animal planet.
 • CNA nu are treaba cu cine stransmite. In momentul de fata UPC a incehita un contract pentru difuzarea posturilor celor de la Sky Broadcast. RDS-ul a contestat procedura prin care Sky Broadcast a primit drepturile TV. Rezolvarea o sa fie insa simpla. Nu se mai schimba nimic si RDS pierde. Mai e o luna pana la inceputul campionatului. Nu mai sta nimeni sa reia licitatia ... sunt prea multi bani la mijloc. Sky Broadcast a platit deja prima transa.
 • Nu e deloc adevarata chestia cu acoperirea, au aproape 80%. Dolce sunt aia cu problemele de genu asta. Si audientele se vor prabusi pentru rcs si dolce, iar pentru upc vor creste

Trimite un comentariu