Skip to main content

Transilvania L!ve şi-a schimbat denumirea în Look Plus

 
transilvania live
transilvania live

transilvania-live-logoConsiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi solicitarea societăţii Transilvania Look de modificare de denumire a postului Transilvania L!ve în Look Plus.

Publicitate

Această solicitare a fost votată în unanimitate de toţi cei 11 membri ai Consiliului.

Tot astăzi, CNA a aprobat şi modificarea acţionariatului societăţii Transilvania Look, în sensul intrării în acţionariat a Intel Sky Broadcast Ltd. din Malta.

În urma acestei modificări, acţionarii Transilvania Look S.A. sunt Intel Sky Broadcast Ltd. (99%) şi Arpad Paszkany (1%).

În privinţa modificării acţionariatului, Christian Mititelu a fost singurul membru care a votat "împotrivă".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Actualii abonati ai UPC - majoritatea lor - nu au nicio treaba cu Liga 1 - daca erau interesati era abonatati - de multi ani - la Digi sau Dolce. Si, spre stiinta ta, echipa Constantei se numeste Farul...aproape toti suporterii constanteni sunt cu acea echipa...pe ei nu ii intereseaza Sageata sau echipa din Ovidiu mutata la Voluntari...asa ca sa nu mizezi pe interesul constantenilor pentru echipa lui Hagi...
  • cristian cristian
    Este o harababura totala cu aceste doua posturi generaliste,de a transmite liga1,ma intreb de ce nu a mai cumparat Digi drepturile sau Dolce li se potriveau mai bine la televiziuni de sport,vezi ex.Italia(SKY Sport),Turcia(Lig TV 1,2) etc.
  • Alex_de_la_scara_2 Alex_de_la_scara_2
    Si uite asa UPC se extinde ...
  • Anca C. Anca C.
    Daca nu esti interesat de ce de ai simtit nevoia sa comentezi :) ? Poate esti un rebel, lupti impotriva sistemului si a operatorilor de cablu malefici :).
  • Amit Meir Amit Meir
    Adi ... esti pe langa rau de tot. Cum sa te oblige sa platesti mai mult? Ce startegie ar fi asta ? Hai sa crestem preturile sa ne plece clientii si noi sa fim nevoiti sa mai platim si drepturile TV. Sa fim seriosi. Strategia UPC este de a-si creste cota de piata. Nu m-ar mira daca ar scadea preturile.
  • Tataee Tataee
    paszkany nu mai e actionar la cfr cluj.
  • Amit Meir Amit Meir
    Nu o sa oblige niciun abonat sa plateasca in plus. UPC nu a luat drepturile TV pentru a catsiga 7 lei de la abonati. A luat drepturile TV pentru a creste numarul de abonati. Nu cresti numarul de abonati crescand pretul.
  • Eric Eric
    Lumea e interesata de LIga 1. E interesata de Steaua si Dinamo jumatate din Romania. Constanta eu zic ca e un oras mare si Viitorul de acolo vine ...cu tot cu audienta.
  • un client un client
    Cum de ai tu informatiile astea cu surplusul de 7 lei? Eu am o cunostinta care lucrează in upc si mi-a zis ca nu e nicio discutie despre asa ceva pana acum si slabe sanse sa existe o mărire de plan. Si eu am încredere in ce îmi spune el
  • dana dana
    dupa ce abonatii UPC n-au avut fotbal vreo 5 ani de zile si s-au dezobisnuit, acum vor astia sa le dea fotbal :)
  • georgel georgel
    Si totusi... Nu este conflict de interese intre CFR Cluj si aceste Look Tv cu Arpad Pascani actionar la amândouă.. Oricum la cat a putut fura omul asta....Ce mai contează.. Si sper sa falimenteze repede pentru modul murdar si ilegal prin care au furat aceste drepturi TV.Se stie foarte bine ca aceasta firma Intel Sky este combinatia lui Pascani si a lui Gino Iorgulescu...
  • Adi Adi
    UPC vrea sa OBLIGE abonatii sa plateasca 7 lei pentru LigaI!! Deci nu vor baga postul in pachet suplimentar. Atentie cine nu vrea poate rezilia contractul! S-a gandit cineva cum pot cere 7 lei pe luna in cele 4 luni in care nu este fotbal in Liga I??
  • noName noName
    Probabil că UPC acoperă doar un sfert din piaţă dar dacă bagă aceste 2 canale în pachetul de bază şi măreşte abonamentul cu 7 lei (aşa cum se zvoneşte) sigur nu va creşte. Eu unul nu mă interesează şi nici nu sunt dispus să plătesc pentru ţigănia din Liga I.
  • Mm Mm
    Audientele vor creste,degeaba erau pe toate retelele daca nu se uita nimeni la ei. :D
  • geo geo
    De la 1 iulie, daca vor iesi din retelele Digi, Dolce si Orange audientele se vor prabusi...asta ptr ca va avea acoperire doar pe UPC si Focus Sat, care acopera mai putin de un sfert din piata...ptr ca lumea nu este interesata de o Liga 1 cu meciuri precum Chiajna - Viitorul ori Medias - Botosani...

Trimite un comentariu

sus