Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca, despre cartea "Ce am făcut când am tăcut". Ce va face în continuare pe TV: "Voi prezenta ştirile de la 19.00"

 
Coperta Andreea Esca
Coperta Andreea Esca

Coperta Andreea Esca

Publicitate

VIDEO. “Ce am făcut când am tăcut” este titlul cărţii lansate de Andreea Esca la târgul BookFest. Un titlu sugerat de Lucian Mândruţă, “prietenul meu de 150 de ani”, după cum a glumit Esca la lansare. “Mi s-a părut un titlu simpatic şi potrivit”.

Cartea conţine, pe lângă textele publicate în revista The One, o serie de poveşti şi amintiri din viaţa jurnalistei. “Viaţa noastră nu este numai media”, spune Esca într-un scurt interviu video acordat Paginademedia.ro.

“Cred că oamenii ştiu suficient de multe despre mine ca om de televiziune. Cred că îşi doresc mai mult să afle se este în spatele omului de televiziune Andreea Esca”.

Ce va face Andreea Esca în TV în continuare? “Va prezenta ştirile de la 19.00, după cum se vede şi în acum. De la Pro TV, bineînţeles”, a declarat ea. “Niciodată nu mi-am făcut planuri pentru luna următoare. Sunt un om al prezentului, poate de aceea mă ocup de ştiri.”

Despre Pro TV: “Până una alta, ceea ce era la Pro TV, se vede în continuare la Pro TV”.

Andreea Esca, despre carte şi televiziune

Andreea Esca: "Cred că mulţi se vor regăsi în poveştile din carte"

"Cred că mulţi se vor regăsi în poveştile din carte", a spus Esca la lansarea cărţii.

Andreea Esca:

"Sunt poveşti în care mulţi vă veţi regăsi. Am fost copii, am avut vacanţe la ţară, toţi am avut bunici frumoşi, pe care i-am iubit şi alături de care am trăit clipe minunate, toţi am avut un prim iubit, toţi am avut un al doilea… Mulţi dintre noi avem copii, aşa încât cred că vă veţi recunoaşte în poveştile respective şi sper să fie o lectură uşoară, dar plăcută."

"Momentul este special ales. Am vrut să o lansez în luna mai, pentru că se împlinesc zece ani de la lansarea revistei The One, unde au apărut cele mai multe dintre textele din carte."

De ce?

"Sunt cititori care poate nu au urmărit fiecare număr al revistei. Eu sunt o slabă urmăritoare de seriale. Nu am răbdare până la următorul episod şi prefer să se adune mai multe şi să le văd pe toate odată. Apoi, m-am gândit că sunt cititori de carte care nu vor cumpăra niciodată o revistă glossy şi că ar fi bine să pun textele într-un volum.

Andreea Esca, la lansarea volumului, în standul Humanitas de la Târgul de carte Bookfest:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus