Skip to main content

17 Iulie. Murdoch a făcut o ofertă de 80 miliarde de dolari pentru a cumpăra Time Warner, dar a fost respins

 
rupert-murdoch
rupert-murdoch

Sursa foto: icmedianet.org
Sursa foto: icmedianet.org

Publicitate

INTERES. Magnatul Rupert Murdoch a făcut o ofertă de 80 de miliarde de dolari pentru a cumpăra Time Warner, una dintre cele mai mari companii de media la nivel internaţional, însă oferta sa a fost respinsă, scrie Mediafax.

Oferta de 80 de miliarde de dolari pentru a cumpăra Time Warner Inc. ar fi fost făcută de Rupert Murdoch în săptămânile recente, după cum a relatat miercuri The New York Times, citând surse apropiate negocierilor.

Într-o declaraţie de presă remisă miercuri The New York Times, compania 21st Century Fox - deţinută de Rupert Murdoch - a confirmat că a făcut în luna iunie o ofertă oficială Time Warner. "Boardul de directori al Time Warner a refuzat propunerea noastră", a spus 21st Century Fox, precizând că în prezent nu poartă discuţii pe această temă cu Time Warner.
Murdoch a făcut o ofertă de 80 miliarde de dolari pentru a cumpăra Time Warner, care a fost respinsă


BILANŢ. Grupul de comunicare Leo Burnett România, fondat de fraţii Ştefan şi Ioana Iordache, a avut în 2013 o cifră de afaceri de 32,5 milioane de euro, conform datelor de la Ministerul Finanţelor Publice şi calculate de Forbes România la cursul mediu de 4,41 lei/euro.

Afacerile grupului, care cuprinde 11 agenţii de comunicare, au scăzut cu 27,4 milioane de euro faţă de anul precedent, în timp ce profitul net, raportat la 1,44 milioane de euro, s-a redus cu 1,59 milioane euro. Ca şi în cazul celorlalte grupuri de comunicare, explicaţia acestor scăderi este legată de aplicarea Ordonanţei de Urgenţă25/2013, care a afectat puternic cifra de afaceri a agenţiei de media Starcom MediaVest Group.
Grupuri de comunicare în 2013: Leo Burnett România


PACHET DE FILME. SPI International, furnizorul canalelor FilmBox in Romania, va avea un nou parteneriat cu Digital Cable Systems incepand cu data de 15 iulie 2014, scrie DailyBusiness.ro.

Canalele lansate vor fi FilmBox, FilmBox Family, FilmBox Plus, FilmBox HD si FilmBox HD in SD.

Canalul FilmBox va face parte din grila AKTA Digital Start, iar canalele FilmBox Family, FilmBox Plus, FilmBox HD si FilmBox HD in SD vor fi comercializate ca un pachet separat - pachetul AKTA FilmBox, care va fi disponibil gratuit in lunile iulie si august pentru toti clientii AKTA Digital.
Canalele FilmBox vor fi lansate in reteaua digitala ce apartine Digital Cable Systems


COMEDIA DE ONLINE AJUNGE PE TV. După ce au cucerit mediul online cu clipuri virale precum „Cărţi! Te fac neprost“ sau „Mă-ta are cratimă“, dar şi cu show-ul „Nimic nou“, grupul de umor Sector 7 vine în zona de televiziune clasică, la Prima TV. Raul Gheba şi Alex Coteţ, doi dintre membrii Sector 7, au povestit la Adevărul Live cum vor ca din băieţii răi ai internetului să devină băieţii buni de la TV.

„Pe net toată lumea poate să pretindă că e rea, oricine poate să înjure, să se maimuţărească, noi am vrut să avem şi un mesaj în spatele glumelor. Nu am vrut ceva cu sclipici pe TV, ci cu un strat de umor propriu. La Prima TV, vom lansa un clip pe săptămână, luni, după miezul nopţii, ca să avem grijă cu CNA-ul. Va fi în realuare de cel puţin două ori pe zi, în funcţie de conţinut. Unele vor fi dure în conţinut, dar nu violenţe gratuite, ci facem glume pe seama societăţii româneşti“, spune Alex Coteţ.
VIDEO Sector 7 la Adevărul Live: „Unii fani ne spun că ne-am vândut, dar trecerea de la online la TV e ceva natural“


GOOGLE PLUS. Reteaua sociala Google+ a relaxat regulile, permiţând membrilor să folosească nume false de profil, scrie Wall-Street.ro care citează presa internaţională.
Compania americana a anuntat ca acesta este “ultimul pas” in eliminarea restrictiilor asupra membrilor Google+, pe masura ce comunitatea a crescut si “s-a stabilizat”. „Stim ca doreati aceasta schimbare de ceva vreme. Stim ca poate nu am avut cea mai clara politica asupra numelor si ca unii utilizatori au avut dificultati in a se inscrie pe site. Ne cerem scuze pentru acestea si speram ca schimbarea de astazi este un pas in fata pentru retea”,
a transmis Google.
Google+ permite nume false pe retea


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus