Skip to main content

Bogdan Enoiu despre ancheta Consiliului Concurenței „Sa primim amenda este cel putin aberant. Ne vom apăra"

 

bogdan-enoiu-bogdan-iordacheREACȚIE. „Sa primim amenda de la Consiliul Concurentei este cel putin aberant. Ne vom apara", a declarat Bogdan Enoiu, fondatorul McCann Erickson, despre concluziile anchetei Consiliului Concurentei.

Publicitate

Bogdan Enoiu a confirmat ca a primit documentatia de la Consiliul Concurentei, in care se recomanda amendarea agentiilor implicate cu un procent din cifra de afaceri.

Bogdan Enoiu, pentru Paginademedia.ro:

"Cred ca nu este nicio piata mai competitiva decat industria de publicitate. Sa  primim amenda de la Consiliul Concurentei este cel putin aberant."

"Poate ca am gresit in litera legii, dar nu si in spiritul ei. Agentiile au incercat sa faca un fel de cod deontologic, dar initiativa a fost gresit inteleseasa. Si asa avem o piata de 300 de milioane de euro. Daca se considera ca am gresit, sa vorbim despre o amenda simbolica, nu despre un procent mare din cifra de afaceri. Cum spuneam, este totusi cea mai competitiva industrie din Romania."

„Ne vom apăra”, a spus managerul McCann, menționând că agenția își va spune punctul de vedere în fața Consiliului Concurenței în luna august.

Reamintim că după doi ani de investigații, Consiliul Concurenței va anunța la începutul toamnei sancțiunile în cazul unui presupus cartel pe piața de publicitate, după cum a anunțat jurnalistul Cătălin Tolontan, pe blogul său.

Investigația a început în urmă cu aproape doi ani, după o sesizare a The Group, condus de Mihaela Nicola și Zoltan Szigeti. Potrivit sursei citate, Consiliul a trimis celor cercetați concluziile în care recomandă sancționarea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • E chiar acolo -
    Reamintim că după doi ani de investigații, Consiliul Concurenței va anunța la începutul toamnei sancțiunile în cazul unui presupus cartel pe piața de publicitate, după cum a anunțat jurnalistul Cătălin Tolontan, pe blogul său.

    Investigația a început în urmă cu aproape doi ani, după o sesizare a The Group, condus de Mihaela Nicola și Zoltan Szigeti. Potrivit sursei citate, Consiliul a trimis celor cercetați concluziile în care recomandă sancționarea.
  • E greu să înțelegi ceva din știrea asta: afli doar că lui Bogdan Enoiu i se pare aberant că a primit, pentru o acuzație pe care știrea nu o explică, o amendă a cărei valoare știrea nu o precizează. Rog mult autorul să completeze cu un pic de background.
  • pfff... războaiele personale din spatele afacerilor :)
    și mai mult, bomboana de pe coliva lui enoiu a fost organizarea turneului recent de tenis de MN și ZS, iar enoiu a rămas să se joace tenis doar cu CTP :)
  • Ma bufneste rasul cand Enoiu spune ca nu a folosit practici " neconcurentilale " ! Ce facea cu dl Pau ( Mihai site...:))). ) sau cu dl. De la Vodafone in parc cand Ii recomanda o bona :))) !!! E bine, e foarte bine :)))

Trimite un comentariu