Skip to main content

EXCLUSIV. Mutarea anului în radio: Mihai Găinuşă şi echipa lui se mută de la Kiss, la Radio 21

 
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

MUTARE SPECTACULOASĂ. Mihai Găinuşă, Codruş Kegheş şi întreaga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM se mută la Radio 21, post din portofoliul grupului Lagardere.

Mihai Găinuşă a confirmat mutarea în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Mihai Găinuşă, pentru Paginademedia.ro:  „Contractul cu Kiss a expirat în luna iunie şi am primit mai multe oferte de la posturi de radio. Am optat pentru Radio 21, unde voi realiza matinalul împreună cu echipa cu care am performat la Kiss."

Unul dintre posturile cu ca Gainusa a discutat a fost Pro FM, dar fostul carcotas a optat pentru Radio 21.

"Toată echipa va veni cu mine la Radio 21", a mentionat Mihai Gainusa pentru Paginademedia.ro

Despre cine este vorba?

„Echipa îi mai cuprinde pe Codruţ Kegheş, pe Marina Neagu, pe Dan Marcu, care este producător, şi pe copywriterul Doru Ivanov. Ivanov face şi stand-up comedy pentru Spitalul 9”.

Mihai Găinuşă revine la Radio 21 după peste 10 ani. El a mai lucrat acolo în perioada 2000 - 2003, după care s-a mutat împreună cu Şerban Huidu la proaspătul proiect Kiss FM, dezvoltat la vremea aceea de către Cristian Burci.

Când va începe noua emisiune? 

„La începutul lui septembrie”, a răspuns Găinuşă. „Pot să mai spun că emisiunea de la Radio 21 va avea acelaşi nume ca viitoarea emisiune de pe TV şi că toată echipa de la radio va lucra şi la emisiunea de televiziune”, a declarat Găinuşă pentru paginademedia.ro.

UPDATE 17.30. Mihai Găinuşă a anunţat plecarea la Radio 21 şi pe contul său de Facebook. „Multumesc in primul rând ascultătorilor. Si colegilor de la Kiss, alături de care am făcut performanţă”, a scris Mihai Găinuşă pe Facebook.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stelica stelica
    In afara de tine cine a mai ascultat Patrula 21, multa vorbaraie, multa galagie , fara sa spuna nimic. Cronica eara a 2-a ca audienta, pe cand Patrula 21era foarte in urma, ascultai tu si inca inca cativa. Mihai Gainusa in primul rand a vrut sa scape de o piatra de moara ce ii tragea in jos, si anume de huidu care de pe vremurile lui se credea sefu, miezu, geniul, perfectul care denigra pe oricine care facea orice greseala omeneasca (si aici nu ma refer la exprimari gramaticale). Dezbracatu este peste huidu de 1000.000 de ori, si face o echipa buna cu Gainusa. Daca asta a insemnat despartirea de kis fm si desfiintarea Patrula 21, asta e viata, credeti ca Patrula 21 daca era la fel de buna precum carcotasii se mai intamplau toate astea? eu personal acum am aflat ca se numeau Patrula 21. ascultam din nimereala cate o melodie la radio 21 si cand se termina melodia intervenea Patrula 21. Aproape ca nu gaseam butoanele de schimbare a postului de sila ce-mi facea palavrageala lor.
  • BounceEffecT BounceEffecT
    Pentru mine Radio 21 nu mai exista fara Patrula 21.Ma duceam si plecat de la servici cu zambetul pe buze datorita patrulei.Acum nu-mi mai pasa!
  • iul iul
    Naspa rau fara 4D... stiu ca business-ul e business, dar a fost o greseala inlocuirea lor.
  • Adi Adi
    Asa-i romanul,cand ceva merge bine trebuie sa-l strice.Cum se poate sa se renunte la cea mai buna emisiune matinala si sa-i aduci pe obositii astia de la Kiss.Am incercat sa-i ascult de 2 ori dar mai mult de 10 min n-am rezistat.Cel mai bine la faza asta au iesit cei de la Kiss ,au o emisiune mult mai buna acum
  • Stefan Stefan
    Interesanta mutare, as putea spune chiar surprinzatoare daca, ...daca nu ar fi fost si mutarile de la Protv, deci oarecum si radiourile raman in trend ;)
    Cat despre acest "new-entry" de la Radio 21 nu stiu daca sa ma bucur sau nu, concluziile le voi trage dupa ceva timp, cert este ca am fost in perioada 2009-2012 ascultator de Cronica la Kiss pe acest segment orar, dar dupa tragicul eveniment al lui Huidu , el nu mai era capabil de a face emisiuni, desi in perioada aceea i-am descoperit adevarata valoare si calitatea lui Gainusa si lucrul acesta m-a convins sa raman pe Cronica, dar dupa accidentul rutier de care Huidu s-a facut vinovat si nesimtirea de care a dat dovada prin aparitia lui in continuare in media si ironiile care venite din partea unuia ca el nu isi aveau rostul si nici o acoperire morala am hotarat sa schimb postul in intervalul matinal, Zu din punctul meu de vedere este de nivelul Kapatos, Stirile de la ora 5 sau Acces Direct , Pro-fmul nu m-a convins asa ca am trecut pe 21 iar 4la21 a fost excelent pentru mine iar din acest punct de vedere cred ca este o pierdere si sper ca aceasta echipa produca emisiuni in continuare.
    O sa ma bucur sa il ascult din nou pe Gainusa , fara a fi nevoit sa ascult replicile de prost gust ale lui Huidu, deci succes pentru ei si asta o spune unul care a pus ceva muzica prin cluburi si discoteci si o perioada a facut si radio ,deci cred ca am putin habar de ceea ce am scris.
    Cat despre celalalte emisiuni de pe alte intervale orare, sunt aproape inexistente, (singura emisie interesata este Request-ul), in rest caut posturi cu stiri, cu emisiuni in care exista o tema si nu un heavy-rotation obositor si domnisoare care cred ca se pricep la a face radio.
  • raluca raluca
    nici eu nu voi mai asculta. pacat... imi place de gainusa si de codrut, dar nu se compara cu orlando, dinculescu si dj andi.
  • Orca Orca
    Multumesc pentru insight!
  • Unu Unu
    Hai cu PR ul ! Mai greu cu radioul ...
  • Liviu Liviu
    Aceleasi voci, sperante mari dar ciorba reincalzita nu mai e la fel. Lumea sa schimbat, e dinamica, vrea ceva nou, cel putin asta e feedback-ul pe vanzari si content social media unde activez. Pentru cei din Iasi, pe partea de radio va recomand Impact Fm, cel putin dimineata intre 7 si 10 suna fenomenal, ceva cu Trupa Vesela parca, nu ma pricep la mecanismele radio dar oamenii aia au ceva special, des mi sa intamplat sa ajung la munca, parchez, inchid motorul dar petrec inca 10 min sa nu pierd povestile lor. Asta vreau eu sa aud la un radio national, aviz Kiss-ului poate ii transfera!
  • bbc bbc
    La cati va dati cu părerea aici, zici ca e plin de oameni de radio. Fără oferte:).
  • geo geo
    gresit. r 21 ia tzeapa. huidu facea kiss il bun, nu gaina. e f bine pentru kiss, a scapat de ceva ineficient. olix din toamna la matinal kiss.
  • Alex Alex
    Hai nu mai fiti ipocriti... Daca la job-ul vostru l-ar da afara pe unul care are un post mai bun ca sa va puna pe voi in locul lui, v-ar durea in c*r de ala, mai ca i-ati trage si o flegma. Gainusa este printre cei mai profesionisti oameni de radio din Romania, daca nu cel mai bun. Este normal ca Radio 21 a apelat la el, mai ales ca matinalul lor nu era foarte stralucit. Pe langa asta, va veni cu o echipa completa, deja inchegata, nu improvizatii. Sa nu mai zic de faptul ca Orlando, sau cum il cheama, avea un umor maxim de Capatos/Acces Direct, glume si imitatii copiate de la Mihai Bendeac etc.
    Abia astept sa inceapa noul matinal!
  • Alex Alex
    E ca si cum l-ai fi facut mercenar pe Lacatus dupa ce a plecat de la Steaua la Fiorentina... Se stie ca au plecat de la Kiss din cauza lui Huidu.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Ai ghinion, Mada.21 nu acopera decat slab in Focsani pe 94,4 si 98,7.
  • M.C. M.C.
    Mai bine cumparau un radio cu un nume foarte bun, si cred ca era mai pk, de ex. energyfm.ro sau nrgfm.ro si asa sunt de vanzare am vazut.

Trimite un comentariu

sus