Skip to main content

InternetCorp are un nou CEO în persoana Ralucăi Mateiu

 
Raluca Mateiu
Raluca Mateiu

Raluca MateiuCompania de publishing online InternetCorp va avea din septembrie un nou CEO, în persoana actualului Sales & Client Service Director, Raluca Mateiu.

Publicitate

Cu o experienta de peste 7 ani in vanzarea de publicitate online, dintre care ultimii 4 în poziţia de coordonator al departamentului de vânzări al InternetCorp, Raluca Mateiu a acceptat propunerea de a prelua conducerea executivă a companiei.

Promovarea Ralucai Mateiu, care va coordona în continuare şi echipa de vânzări a companiei, are loc în contextul unei creşteri a cifrei de afaceri în 2014 şi in perspectiva noilor proiecte dezvoltate de InternetCorp.

Mihai Seceleanu, fondator şi acţionar al companiei şi CEO de la înfiinţare, va rămâne în continuare implicat în InternetCorp, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie.

“Voi ramane alaturi de InternetCorp ca membru in Board si cred 100% ca Raluca, impreuna cu colegii din echipa executiva si beneficiind de intregul suport al actionarilor, va accelera trendul pozitiv pe care suntem, aducand mai mult dinamism in dezvoltarea InternetCorp”, continua Mihai Seceleanu.

InternetCorp este o prezenta puternica in segmentele de business si lifestyle feminin, in portofoliul sau regasindu-se publicatii ca Wall-Street.ro, Kudika.ro, 9AM.ro, Garbo.ro sau platforme precum CashOUT.ro sau Retail.ro.

Infiintata in 2005 de catre trei antreprenori romani – Mihai Seceleanu, Liviu Dumitrascu si Daniel Tatar, compania a atras in actionariat in 2009 pe 3TS Cisco Growth Fund, fond de investitii administrat de catre 3TS Capital Partners. Cunoscuta pe piata locala si datorita investitiilor de succes in Avangate, Axigen, Centrul Medical Unirea si Romprest, 3TS Capital Partners este una din cele mai importante si active firme de private equity/ venture capital din Europa Centrala si de Est.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus