Skip to main content

Jorg Riommi este noul director de creaţie al Publicis România

 
Jorg_online
Jorg_online

Jorg_onlineÎncepând cu această lună, Publicis Romania are un nou Director de Creatie, Jorg Riommi.

Publicitate

Jörg Carlo Niccolo Riommi a lucrat în ultimii 3 ani ca Executive Creative Director la Saatchi Frankfurt (în ultimul an a coordonat şi biroul din Berlin), unde a contribuit cu succes la evolutia Saatchi Germania de pe locul 38 în topul creativ în 2011, pe locul 5 în 2013.

Cu peste 12 ani experienta in advertising, pe 2 continente (Europa si America de Sud), in 4 tari, cu 60 premii la festivalurile majore de publicitate din lume: Cannes Lions, Clio, London International Awards, Eurobest, New York Festival, Golden Drum, AdPrint sau ADC Italia, Jorg preia conducerea unuia dintre cele mai mari mari departamente de creaţie din România.

"Intentionez sa intensific integrarea elementelor de PR, digital si social media in tot ceea ce facem pentru campanii relevante, contemporane, care sa corespunda celor mai ridicate standarde internationale. Sunt entuziasmat sa ma aflu intr-un loc ce ma inspira si intr-o piata cu extraordinare oportunitati de a face “great marketing”", a declarat Jorg Riommi - Chief Creative Officer, Publicis Romania.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus