Skip to main content

Laura Georgescu, şefa CNA, audiată azi la Parlament

 
laura georgescu
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, este chemată la audieri azi, de la ora 11.00 la Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor pentru modul în care a vorbit cu elevii de 9-10 ani în cadrul prograpului “Şcoala Altfel”.

Preşedintele CNA a fost convocată la Parlament încă de săptămâna trecută. Între timp, au apărut noi înregistrări, în care şefa CNA face afirmaţii jignitoare la adresa lui Georgică Severin, şeful comisiei de cultură din Senat şi vorbeşte despre posibile sponsorizări cu laptopuri.

Reamintim că Narcisa Iorga, membru CNA, a publicat pe blogul personal, despreaudiovizual.ro, înregistrări audio în care Laura Georgescu, preşedintele forului audiovizual vorbea cu o clasă de elevi, pe un ton autoritar şi agresiv.

"Da’ tu de ce eşti supraponderal? Nu vrei să nu mai mănânci în halu’ ăsta?", i s-a adresat şefa CNA unui elev. Către alt elev: "Dacă-ncepea un borş d-ăla de-i crăpa creierii pe pereţi?! Te-ntreb: crezi că asta-i soluţia? Deci, unu’ dă-n tine, începi şi tu să dai în el?". În toate discuţiile din înregistrări, Laura Georgescu are un ton autoritar, agresiv, la adresa elevilor.

Întâlnirea preşedintelui CNA cu elevii a avut loc în aprilie 2013, în cadrul săptămânii Şcoala altfel, eveniment la care instituţia s-a implicat activ.

La puţin timp după Săptămâna Altfel, un părinte a şi trimis o scrisoare tuturor membrilor CNA, inclusiv preşedintei, prin care critica atitudinea Laurei Georgescu faţă de nişte copii de clasa a treia. Aceasta ar fi folosit expresii de genul „vorbeşte, mă, cu toata gura!”, „n-ai creier, bă, băiatule!”, „lipsa de educaţie” (a mişcat scaunul pe care stătea), „de ce nu ştii răspunsul, fetiţo?“

„Toată atmosfera a fost una, efectiv, de teroare, fetele vorbind între ele că ”dacă era asta mama mea, fugeam de acasă”, a mai scris părintele.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Ponta a declarat ca nu PSDul a propus-o pe Laura Georgescu...atunci cine, PNLul sau PCul...Eu cred ca trimiterea a fost catre liberali...iar sefei CNA i s-a aratat cartonasul galben, sa aiba grija de posturile TV ale Puterii...
  • Livia Pila Livia Pila
    Cind va fi convocat la Parlament si numitul TANASE STELIAN, numit de acelasi Parlament, presedinte-director general al SRTV? Numitul TANASE STELIAN se face vinovat de grave abuzuri in serviciu. O explicatie pentru ele ar putea fi anumite probleme psihiatrice. Cind a fost angajat in TVR numitul TANASE STELIAN a facut un control medical expres prevazut de regulamenetle in vigoare? Dar numita GEORGESCU LAURA?

Trimite un comentariu

sus