Skip to main content

Laura Georgescu: „ La România TV, neavând trecută retransmisia de programe în structura sa de programe, este încălcată legea”

 
laura georgescu
laura georgescu

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Laura Georgescu, presedinte CNA, a declarat ca la postul Romania TV „este incalcata legea" prin retransmisia emisiunii realizate de Dan Diaconescu la OTV-ul italian, retransmisie care a inceput marti seara, potrivit HotNews.ro.

„Radiodifuzorul Romania TV neavand trecuta retransmisia de programe in structura sa de programe, este incalcata legea", a spus Georgescu, precizand ca la Romania TV a fost trimis un control, iar situatia va fi discutata in sedinta din 22 iulie.

Laura Georgescu a spus pentru HotNews.ro ca ce s-a intamplat, aseara, la Romania TV ridica mai multe probleme:

  • Intai, avem jos, in stanga ecran, pe pozitie de logo, "Live OTV". Acest logo e identic cu sigla OTV, post nelicentiat in Romania. Trebuie sa controlam acest lucru.
  • Mai mult, acest logo aparea si disparea. Cand aparea, e vorba de retransmisie, cand nu aparea, e vorba de preluare?
  • In al treilea rand, la fiecare revenire din stiri (emisiunea lui Dan Diaconescu era intrerupta din ora in ora de stirile Romania TV - n.red.) si din publicitate se intra cu un ID de OTV, identic cu sigla fostului post OTV.
  • Apoi, trebuie sa vedem din ce studio s-a realizat emisiunea.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dănuţu dănuţu
    tanti da matale când ne laşi? că te ţii de funcţia aia ca beţivu de gard! dacă ai fi corectă acu, le-ai închide prăvălia aia fără nici un comentariu!
  • Andrei Andrei
    Cat de mult imi plac expresiile de genul "trebuie sa controlam acest lucru", ca suna atat de "democratic". Individa asta ar fi trebuit sa-si bage capul in fund si sa stea ascunsa toata viata, dupa ce au aparut inregistrarile alea, in care vorbeste ca ultima curva de pe centura. Cum sa vina ea si sa ne spuna la ce trebuie sa ne uitam si la ce nu trebuie sa ne uitam la televizor sau ce e etic si moral, cand ea nici macar nu stie sensul eticii si al moralitatii?
  • Justitiarul Justitiarul
    E dupa principiul ”Mircea, fa-te ca lucrezi!”
    Asa si Georgeasca, dupa ce a spus cu gura ei ca il protejeaza pe ”Boul de Ghita” ce o sa faca acum, o sa-i ridice licenta? Praf in ochi, nu or sa faca nimic.

Trimite un comentariu

sus