Skip to main content

Mistretzu despre plecarea de la Cronica Cârcotaşilor: „Nu plec trântind uşa şi nu port pică nimănui ”

 
Mistretu_facebook
Mistretu_facebook

Mistretu_facebook

Publicitate

Octavian Păscuţ, cunoscut drept Mistertzu de la Cronica Cârcotaşilor, a decis să părăsească echipa Cronicii, alături de Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş – Dezbrăcatu. El a dat şi explicaţii, pe pagina sa de Facebook, în legătură cu această plecare. 

Nu plec trantind usa si nu port pica nimanui dar faptul ca am fost unul dintre fondatorii emisiunii imi da dreptul sa ma retrag cand si cum vreau eu. Va cer doar sa nu ma judecati gresit pentru ca mi-a fost ffff greu sa iau decizia asta chiar daca am ranit sentimente”, a spus Mistretzu într-o postare pe pagina sa de Facebook

Postarea lui Mistretzu, în continuare:

Asa cum s-a anuntat si in ziare, mai devreme decat ma asteptam, am hotarat sa ma retrag din proiectul Cronica Carcotasilor si sa incep un altul, alaturi de Misu si Dezbra.

Imi pare rau ca, in ultimele ore, evenimentele s-au precipitat si lucrurile nu au decurs asa cum mi-as fi dorit dar e ca intr-o poveste de dragoste care din pacate se termina. Au fost momente cand am iubit ca un nebun si am crezut orbeste in nebunia asta frumoasa care se numeste Cronica Carcotasilor si am fost loial pana in ultimul moment. Nu plec trantind usa si nu port pica nimanui dar faptul ca am fost unul dintre fondatorii emisiunii imi da dreptul sa ma retrag cand si cum vreau eu. Va cer doar sa nu ma judecati gresit pentru ca mi-a fost ffff greu sa iau decizia asta chiar daca am ranit sentimente.
Va multumesc.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion din balon ion din balon
    si eu mi-as dori vreo 10milioane de $$$, dar de-abia strang 1000 :)) asa si cu emisiunea asta!
  • bobi bobi
    Cine-i asta?
  • arnold arnold
    Pacat de aceasta emisiune!Eu o urmaresc cu placere de fiecare data!Am crescut cu emisiunea Cronica Carcotasilor!Este cea mai veche emisiune de umor din Romania!Nu-mi pot imagina Prima TV fara Gainusa,Dezbracatu, Bebelusele,etc. Emisiunea Striscia la notizia de pe Canale 5 este in Italia din 1988 si are mare succes si in prezent.Mi-as dorii ca aceasta emisiune sa mai fie cel putin 15 ani de acum incolo in aceiasi formula!
  • Iuhdu Iuhdu
    un adevarat profesionist si gentleman, cum rar se poate vedea printre cei care ajung pe sticla :)
  • Adi Adi
    Baftă
  • Tibanu Tibanu
    Tavi, te salut!

Trimite un comentariu

sus