Skip to main content

Mistretzu despre plecarea de la Cronica Cârcotașilor: „Nu plec trântind ușa și nu port pică nimănui ”

 

Mistretu_facebook

Publicitate

Octavian Păscuț, cunoscut drept Mistertzu de la Cronica Cârcotașilor, a decis să părăsească echipa Cronicii, alături de Mihai Găinușă și Codruț Kegheș – Dezbrăcatu. El a dat și explicații, pe pagina sa de Facebook, în legătură cu această plecare. 

Nu plec trantind usa si nu port pica nimanui dar faptul ca am fost unul dintre fondatorii emisiunii imi da dreptul sa ma retrag cand si cum vreau eu. Va cer doar sa nu ma judecati gresit pentru ca mi-a fost ffff greu sa iau decizia asta chiar daca am ranit sentimente”, a spus Mistretzu într-o postare pe pagina sa de Facebook

 

Postarea lui Mistretzu, în continuare:

Asa cum s-a anuntat si in ziare, mai devreme decat ma asteptam, am hotarat sa ma retrag din proiectul Cronica Carcotasilor si sa incep un altul, alaturi de Misu si Dezbra.

Imi pare rau ca, in ultimele ore, evenimentele s-au precipitat si lucrurile nu au decurs asa cum mi-as fi dorit dar e ca intr-o poveste de dragoste care din pacate se termina. Au fost momente cand am iubit ca un nebun si am crezut orbeste in nebunia asta frumoasa care se numeste Cronica Carcotasilor si am fost loial pana in ultimul moment. Nu plec trantind usa si nu port pica nimanui dar faptul ca am fost unul dintre fondatorii emisiunii imi da dreptul sa ma retrag cand si cum vreau eu. Va cer doar sa nu ma judecati gresit pentru ca mi-a fost ffff greu sa iau decizia asta chiar daca am ranit sentimente.
Va multumesc.

 

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu