Skip to main content

Oana Stancu îl dă în judecată pe Robert Turcescu

 
Oana Stancu
Oana Stancu

Oana StancuRealizatoarea emisiunii "Exces de putere" Oana Stancu a afirmat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că îl dă în judecată pe jurnalistul Robert Turcescu, pentru "atacul mizerabil" lansat la adresa sa şi a familiei sale, scrie Antena3.ro.

Publicitate

"Îl acţionez în judecată pe Robert Turcescu pentru afirmaţiile de pe blogul acestuia. Nu e vorba numai de faptul că niciun cuvânt nu e adevărat, dar este vorba de un atac absolut mizerabil la adresa mea şi a familiei mele. Îl dau în judecată convinsă fiind că instanţa îl va obliga să retragă afirmaţiile făcute, să ceară scuze publice şi să plătească daune morale", a declarat Oana Stancu, la Antena 3.

"Este absolut de nepermis. Nu este niciun cuvânt adevărat. Nu e vorba decât de o invenţie mârşavă. Vom merge în instanţă şi vreau să-l văd cum se va apăra pentru invenţiile scrise la adresa mea", a spus Oana Stancu, la Antena 3.

Robert Turcescu a scris ieri pe blogul săuOana Stancu a făcut la comandă o serie de emisiuni despre Nelu Iordache, acestea făcând parte dintr-un şantaj la adresa omului de afaceri.

"Oana Stancu a facut nenumarate emisiuni despre Nelu Iordache-ROMSTRADE. Pare-se ca Nelutu n-a vrut sau n-a mai vrut sa dea bani Antenelor si atunci s-a stricat prietenia", a scris jurnalistul de la B1 TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adriana adriana
    Este foarte dificil sa-ti spui parerea despre aceasta "doamna" fara sa-i atasezi un epitet ori un calificativ care sa o caracterizeze si pe care sa le merite din plin. Chiar de la primele aparitii pe sticla, cu un look modest, deloc placut, "doamna" mi-a inspirat a fi o persoana putin spus rautacioasa. Odata ce si-a gsit perechea - alt "domn" al presei, Adrian Ursu, "doamna" noastra s-a dezlantuit si a dovedit o rautate inascuta care i se citea pe expresia fetei si o abilitate deosebita in a utiliza rautatea, minciuna, calomnia, santajul ori delatiune. Acest cuplu de jurnalisti au ridicat la un inalt nivel prostitutia in media. Pentru banii primiti au fost capabili sa-si compromita caracterul [daca-l aveau cumva] si sa ne insulte inteligenta prin comentarii intr-un limbaj la limita bunului simt, cu vadita rea credinta. Aceasta "doamna" si partenerul ei au facut ca niciodata sa nu apas butonul pentru A3. Am incercat sa-mi exprim parerea intr-un mod cat mai cuminte pentru a respecta regulile impuse de paginademedia si de educatia primita de la parinti. De fapt, nivelul la care o evaluez pe aceasta "doamna" este cu mult mai mult mai jos fata de ceea ce am exprimat aici.
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Bravo ei ; monstruos e cati oameni cu pregatire inalta, profesori , doctori, asistenti incurajeaza si aplauda "mineriadele" si atacurile naziste ale haznalelor voiculesciene, ca de lumea din mediul rural din Teleorman ori Vaslui, Botosani, Braila, Buzau, Gorj sau Vrancea nu ne mai miram demult...
  • ana ana
    Balacareala,santajul,calomnia au voie numai pe A3.Uitati-va la fata ei cat de transfigurata si plina de venin este.Brrr...
  • elena elena
    -Nu e vorba numai de faptul că niciun cuvânt nu e adevărat, dar este vorba de un atac absolut mizerabil la adresa mea şi a familiei mele.....

    Zau, dar voi ce faceti la haznaua voiculesciana in fiecare seara, nu acelasi lucru? Are tupeu maxim fatuca.
  • Alexandrescu Alexandrescu
    iarasi apare papusa asta gonflabila?
  • B0B B0B
    Saru'mana doamna!
    Nu v-am mai vazut de mult.
    V-ati intors din concediu sau s-a dat alarma pe unitate?

Trimite un comentariu

sus