Skip to main content

Prima şedinţă CNA după scandalul înregistrărilor cu Laura Georgescu

 
CNA
CNA

CNAMâine este convocată prima şedinţă publică a CNA, după izbucnirea scandalului înregistrărilor în care Laura Georgescu este protagonistă.

Publicitate

Pe ordinea de zi a şedinţei CNA de mâine figurează nouă solicitări de prelungiri a unor licenţe CNA, printre care se numără şi cele ale unor posturi de radio precum Kiss FM, Europa FM şi Radio 21.

CONTEXT. Reamintim că în ultimele săptămâni Laura Georgescu, preşedintele CNA, a fost protagonista unui scandal în care au ieşit la iveală o serie de înregistrări în care aceasta folosea un limbaj agresiv la adresa unor elevi, cu ocazia programului Şcoala Altfel din 2013.

De asemenea, Realitatea.net a publicat o serie de înregistrări în care preşedintele insituţiei a făcut afirmaţii precum “boul de Ghiţă” şi “jigodia de Georgică Severin”.

În plus, săptămâna trecută, şefa CNA a fost audiată la Comisia de Cultură şi mass-media a Camerei Deputaţilor, Georgică Severin (preşedintele Comisiei de Cultură din Senat) fiind unul dintre cei care i-au solicitat demisia Laurei Georgescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus