Skip to main content

Pro TV va transmite returul Steaua - Aktobe. Turul va fi pe un alt post

 
steaua-laurentiu-mich
steaua-laurentiu-mich

Foto: Mediafax - Laurentiu Mich
Foto: Mediafax - Laurentiu Mich

Publicitate

UPDATE. Meciul Steaua - Aktobe de miercuri, 30 iulie, va fi transmis de DigiSport, de la ora 18.00, au declarat pentru paginademedia.ro Mircea Şai, directorul de programe al postului de sport al RCS&RDS.

Steaua Bucureşti se bate pentru calificarea Champions League cu Aktobe din Kazakhstan. Pro TV transmite meciul decisiv din turul 3 preliminar din Liga Campionilor, returul de la Bucureşti, miercuri 6 august, de la 20:30.

Pe de altă parte turul dintre Aktobe şi Steaua, ce se va juca miercuri, 30 iulie, în Kazakhstan, va fi difuzat de un al post de televiziune, care nu a fost încă stabilit.

Campioana României este prima echipă din istoria României care va ajunge în Kazakhstan. De 4 ori campioana Kazakhstanului, adversara steliştilor s-a calificat în turul 3, după ce a învins campioana Georgiei, Dinamo Tbilisi, cu scorul general de 4-0.

Citeşte şi:

AUDIENŢE. Câţi români au urmărit meciul Steaua – Stromsgodset. Pro TV, cifre duble faţă de al doilea clasat (retur)

Meciul Steaua – Stromsgodset, urmărit de aproape două milioane de români (tur)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jhoon jhoon
    Nu stiu cum poti tu sa vezi look tv pe net fara sa platesti ?ca la vizionare de o zi platesti 3 euro, pe o luna fa un calcul simplu si vezi la ce pret ajungi pe o luna si atunci vei vedea hotia pentru un anumit post ,asa este in perioade diferite prin rotatie ,pina acum au fost digi,acum upc,si cine stie cine va urma,ca dolcele negociaza de le rupe fata nu alta ....
  • geo geo
    O buna parte din abonati chiar au ales sa se mute...da tu de unde stii, lucrezi la UPC cumva...sau esti vreun zvonac...tu chiar crezi ca lumea nu poate trai fara Liga 1...mai ales daca o poate vedea free pe net...
  • vasile serban vasile serban
    Si cand a luat RDS drepturile au existat scandaluri. Asa este la noi. Totusi cred ca ar fi putut negocia cu cei de la Sky pentru difuzarea meciurilor. Pentru abonati conteaza. Oricum nu era normal ca o firma de cablu sa detina monopol. Cu un post tv pot negocia toti cablistii.
  • Petrescu Marius Petrescu Marius
    Digi Sport nu transmite Liga 1 pentru ca nu s-a facut licitatie deschisa. Cei de la Liga Profesionista de Fotbal au vandut direct celor de la Intelsky adica Look TV.
    Asa ca, degeaba ii injurati pe cei de la RDS.
  • Iancu Iancu
    Ca sunt niste hotomani, din cauza asta nu dau Liga 1, leprele din rds. Oricum si-au pierdut increderea clientilor, recurcagand la aceasta solutie fara campionatul intern. O buna parte din abonati chiar au ales sa se mute, impinsi fiind de la spate de acest fenomen numit fotbal intern, pentru ca sunt dornici sa isi vada echipa favorita la lucru, chiar daca pot momentan doar prin intermediul televizorului
  • Michi Michi
    Au facut ei efortul sa transmita un meci de-al Stelei? Si liga 1 de ce nu o transmit? Doar ce mi-am facut abonament pe 2 ani acum cateva luni la ei. Daca stiam ca asa va sta treaba....le dadeam cu o piatra in geamul ala de la casierie
  • Jovial Jovial
    Conteaza si cati se uita. In functie de asta vand publicitate. In primul an e posibil sa nu faca profit. Au insa 5 ani la dispozitie si nu marul de abonamente platite o sa creasca usor usor ... pe masura ce se obisnuieste romanu' cu ideea de fotbal platit.
  • Jovial Jovial
    Look o sa dea Liga 1. Meciurile din europa se negociaza fiecare in parte penntru ca nu ai de unde sa stii cat de departe ajung echipele romanesti.
  • Jovial Jovial
    meciul tur e transmis de Digi. Sincer nu le inteleg strategia. Nu transmit LIGA 1 ... dar dau din cand in cand cate un meci al stelei. Pai daca Steaua face audienta ... de ce nu dau si LIGA 1? In felul asta mai mult ii injura lumea decat sa-i aplaude pe astia de la RDS.
  • adywb adywb
    si la digi e altfel? voi va uitati fara sa platiti?
  • george bunea george bunea
    Inca se mai minte poporul cu televizorul ! Ba televizeaza Look Tv/Look Plus si Digi, ba nu,important este sa platim.
  • Mda Mda
    Ba fara sa ma injurati,eu zic ca ar trebuii sa nu se califice steaua ca sa intre in europa league,ca mai bine ii batem pe aia slabi decat sa pierdem crunt si sa picam in Champions League cu chelsea,barca,real etc :(
  • marius marius
    Si iti era greu sa scrii in titlu ca returul va fi pe Digi Sport? Bine, nu mai intreb de ce Dumnezeu nu ai scris ca turul e pe X si returul pe y. Cronologic vorbind... Stii ce spun?
  • mile mile
    pt look conteaza cati platesc , nu cati se uita
  • radu radu
    Pai, scrieti acolo...

Trimite un comentariu

sus