Skip to main content

Șeful comisiei de cultură din Camera Deputaților: L-am avertizat pe premier în legătură cu comportamentul Laurei Georgescu

 

gigel_stirbu_

Publicitate

Laura Georgescu, președintele CNA, a fost chemată mâine în fața comisiei de cultură a Camerei Deputaților pentru a da explicații în legătură cu înregistrările în care aceasta le vorbea pe un ton agresiv unor elevi de școală generală.

„Mâine la orele 11.00 vom avea o ședință a Comisiei de Cultură în urma căreia vom trage o concluzie împreună cu colegii noștri”, a spus Gigel Știrbu, șeful comisie de cultură a Camerei Deputaților, la Realitatea TV.

El a mai spus, în direct la postul de știri, că i-a atras atenția chiar premierului Victor Ponta în legătură cu comportamentul „extrem de conflictual” al șefului CNA.

Gigel Știrbu: „Nu vă scund că, cu ceva timp în urmă, acum aproape jumătate de an, am avut o discuție cu premierul. Discuție în care l-am avertizat despre comportamentul domniei sale. Un comportament extrem de conflictual. Nu vă ascund că pe noi nu ne interesează discuțiile private pe care domnia sa le are sau limbajul pe care îl folosește în discuții private, dar dacă din aceste discuții private reiese faptul că domnia face o evaluare a, să zicem, conținutul editorial al unui post și că domnia sa este pusă de anumite persoane să folosească aceasta dublă măsură, atunci ar trebui să ne spună cine sunt acele persoane care fac cu insistență acest lobby pe lângă domnia sa. Cred că instituția care a propus-o ar trebui să-i ceară demisia.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu