Skip to main content

Șerban Huidu despre Cronica Cârcotașilor: „Emisiunea se va orienta și către un public mai tânăr, va încerca să scape de unele clișee și de manierism”

 

serban-huidu2

Publicitate

Șerban Huidu scrie pe blogul personal despre viitorul proiect al lui Mihai Găinușă la Prima TV, după ruperea acestuia de echipa Cronica Cârcotașilor, dar și despre transformările emisiunii sale.

„Zile acestea am aflat ce se întâmplă exact! Mișu Găinușă, Dezbracatu și Mistretu vor clădi o nouă echipă în cadrul Prima TV, care va produce o emisiune mult mai apropiata de viziunea lor asupra unui show de televiziune!”, scrie Huidu.

„Nu pot decat sa le tin pumnii, sa arate ce am invatat impreuna in acesti ani, si nu e nici o urma de ironie cand spun asta. Voi fi primul telespectator al noului produs, si voi avea emotii asa cum vor avea si ei!”, mai adaugă el.

Realizatorul TV scrie și despre viitorul Cronicii, după „șocul de săptămâna trecută”. Mai exact, emisiunea se va îndrepta către un public mai tânăr.

„În ceea ce privește cronica se conturează deja primele acțiuni după șocul de săptămâna trecută! Emisiunea se va orienta și către un public mai tânăr, va încerca să scape de unele clișee și de manierism! Dacă vom reuși voi decideți”, precizează Șeban Huidu, părintele Cronicii Câroctașilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Cronica se va orienta unui public mai tanar..." Imi pare rau, Serbane, da' fara Gainusa se cam termina distractia. Eu, cel putin, ma uitam la Cronica pentru textele lui Misu, de-aia ii ascult emisiunea si la radio, indiferent cum se cheama ea...
    Nu stiu de la ce v-ati luat, dar eu nu am sa uit niciodata cum intr-un 14 februarie, proaspat intors de la Viena, ai ajuns in Studio la Kiss FM. Nici nu prea puteai vorbi inca, si Misu si cu Dezbracatu' te-au luat in studio, te-au acoperit cat au putut, si ti-au facut re-intrarea in Radio. Loialitatea lui Misu in toata perioada aia, si in toata perioada de dupa accidentul tau de masina a fost extraordinara. Fara el, nu mai aveai o emisiune, Serban.
    Mare pacat!
    Iar chestia cu publicul tanar...daca crezi ca duda pe care o face Oana Paraschiv e o noua idee pentru publicul tanar, taie-o - e o tampenie.
  • Huidu e bun de oemisiune de tipul "top gear", sau ceva despre sporturile de iarna. Eventual o emisiune cu sfaturi pentru jmekeri, cum sa scape de parnzie... are de unde alege!
  • Mai intereseaza pe cineva ce face Huidu ? La o televiziune ajunsa pe locul 9 ? Cronica nu mai conteaza de cativa ani buni. De dinainte de accidentele lui .

Trimite un comentariu