Skip to main content

VIDEO. Cancan.ro a lăsat Acasă TV pentru România TV. Emisiunea începe din această seară la postul de ştiri

 
herea _ Nita
herea _ Nita
herea _ Nita
Publicitate

Emisiunea Cancan.ro s-a despărţit de Acasă TV, după ce compania a renunţat la producţiile proprii şi a început să difuzeze numai reluări şi telenovele. Dar producţia se mută, începând de astăzi, la postul România TV, unde va avea doi prezentatori. Marius Niţă, cel care a prezentat emisiunea şi în ultimul an la Acasă TV, va avea o coprezentatoare: pe Cristina Herea.

Emisiunea Cancan.ro va fi difuzată săptămânal, duminica, de la ora 23.00, de postul România TV.

Doar emisiunea Cancan.ro se mută la România TV. Site-ul cancan.ro rămâne în administrarea companieie Pro TV SA. Emisiunea a avut o istorie zbuciumată. A pornit cu numele Cancan TV, în primăvara lui 2011, la postul B1 TV, avându-l ca prezentator pe Adrian Artene. În acelaşi an, emisiunea tabloid a trecut la Kanal D şi a intrat la concurenţă cu Un show păcătos, de pe Antena 1. În formatul de pe Kanal D, Artene avea şi o parteneră, pe Andreea Mantea. Un an mai târziu, emisiunea s-a mutat la Acasă TV, dar fără Andreea Mantea. Aceasta a fost înlocuită de Ilinca Vandici. Mutarea s-a dovedit una neinspirată. Show-ul nu a reuşit să se remarce în audienţe. Astfel că, în mai puţin de un an producţia a fost scoasă de pe Acasă TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În toamna lui 2013, Acasă TV a început să difuzeze zilnic Cancan.ro, o emisiune de 30 de minute ce prezenta subiectele de pe site-ul de ştiri. Cancan.ro era prezentat de Marius Niţă. În primăvara acestui an, Acasă TV a renunţat la toate producţiile autohtone,c a urmare a reducerilor drastice de costuri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mirică Mariana Mirică Mariana
  Bună ziua mă numesc mircă constatin și am o temere cu mama mea învârstă de 77 ani ubla pe stradă și autoritățile locale nu au luat masuri de și am sunat la polițe vine noaptea acasă pela 21 mie foarte fRica am copii va rog sa mă ajutați va mulțumesc
 • Adrian Adrian
  Da el este .
 • vlad vlad
  Cancan nu a fost a Pro TV-ului. A fost doar o colaborare. Atata tot.
 • Observator Observator
  Marius Niţă nu e unul şi acelaşi cu Cristi Niţă (zis şi Cretiniţă -după cum se autointitula) care prin 2009 făcea mizeria aia de pe Antena 1, "Buni de cinste"? O copie mai proastă la "Cireaşa de pe tort"?
 • george george
  poate se intoarce SARBU la anu si ia Romania tv :))))))))))
 • Thor Thor
  Interesantă această relație între Pro TV S.A. și Ghiță. Urmează Pro FM & Info Pro?
 • allenatore allenatore
  sper sa dispara acest gen de emisiuni de pe sticla intr-o buna zi.
 • Florin Florin
  OTV partea a doua
 • Adi Adi
  Orice ar face au pierdut lupta! Dupa ce a plecat de la Kanal D a disparut din peisaj. Tot o ciorba reincalzita care nu te atrage cu nimic.
 • Marius Marius
  EXCLUSIV
  DD INCEPE IN DATA DE 15 07 2014 DE LA ORA 24 SENZATIONALA
  EMISIUNE PE ROMANIA TV
 • Mihail Stefano Mihail Stefano
  Site-ul ramane in administrarea Media Pro?

Trimite un comentariu

sus