Skip to main content

VIDEO. Antena 3, 70 de reclamaţii la CNA pentru emisiunile de victimizare

 
laura georgescu
laura georgescu

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

VIDEO. CNA a primit 70 de reclamaţii legate de modul în care Antena 3 a reflectat condamnarea lui Voiculescu. Laura Georgescu a declarat că aceste reclamaţii au fost legate de tre subiecte: primul cu privire la limbajul folosit în emisiunile de victimizare, al doilea despre menţiunea "post confiscat", care apare pe Antena 3, şi cel de-al treilea legat de posibilele presiuni asupra justiţiei făcute de Antena 3.

Laura Georgescu a mai declarat că monitorizarea va fi discutată în următoarea şedinţă CNA. În acelaşi interviu, Laura Georgescu a vorbit şi despre manifestaţia de azi de la CNA şi despre ce s-a întâmplat în cazul penei de curent.

"Am fost anunţati dinainte că va fi o întrerupere de curent de la ora 17.00, în acea zi de vineri", a declarat ea, spunând că există un backup cu înregistrările din ziua respectivă", a spus Laura Georgescu.

VIDEO. Laura Georgescu, despre mitingul organizat de Valentin Jucan, despre pana de curent şi despre reclamaţiile legate de A3:

Laura Georgescu, despre Valentin Jucan:

Laura Georgescu: "Este suficient să intraţi pe site-ul instituţiei şi să vă uitaţi cum s-a votat exact şi veţi vedea că adevărul este exact invers. (...) De aceea sunt foarte transparentă pe site-ul instituţiei. (...) Legislaţia nu permite rechemarea din concediul legal a unui membru CNA".

Laura Georgescu, despre concedii:

Laura Georgescu: "22 august este ultima zi de concediu asumată, rămâne un membru în concediu în ultima săptămână din august şi pentru septembrie şi-a mai făcut un membru.

Ce veţi face săptămâna viitoare daca sunteţi 10 membri, iar trei dintre ei nu vor participa la şedinţă dacă sunteţi dumneavoastră prezentă?

"Voi face apel la raţiunea dânşilor să-şi execute atribuţiile pentru care au fost numiţi în poziţiile pe care le ocupă."

Laura Georgescu, despre intervenţia politicienilor la CNA: "Exclus"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • antenistii si prostimea antenistii si prostimea
    sluga lui ponta :))
    minte de rupe, daca se intampla asta la orice alt post tv era desfiintat.
  • andrei andrei
    O muritoare de foame care s-a vandut pentru 2 lei.
  • andrei andrei
    cum se vede pe fata ei ca minte....
  • Mihai Mihai
    DNA nu se sesizeaza ?

Trimite un comentariu

sus