Skip to main content

Claudiu Lucaci, reacţie după ce şi-ar fi acordat prime de 20.000 de lei în 2014: „ Sunt din anul trecut, din concediul neefectuat, din sâmbete şi duminici prestate”

 
claudiu-lucaci-gandul
claudiu-lucaci-gandul

claudiu-lucaci-gandul

Publicitate

Claudiu Lucaci, şeful ştirilor TVR, a dat explicaţii în faţa membrilor Comisiei de Cultură din Senat după ce în presă au apărut informaţii că acesta şi-ar fi acordat plata unor ore suplimentare de aproximativ 20.000 de lei în primele şase luni ale acestui an.

După ce în primă fază le-a spus senatorilor că informaţia este falsă şi că îl va da în judecată pe ziaristul care a publicat-o, acesta a afirmat că ar fi de acord „în principiu” cu respectivele sume: „Aceste date pe care dumneavoastră le aveţi, în principiu, aş putea fi de acord că ar exista, nu sunt foarte sigur că sunt aşa. Dar ele sunt venituri din anul trecut, din concediul neefectuat, din sâmbete şi duminici prestate, din sărbători legale pe care le-am efectuat, deci m-aţi întrebat cum am ajuns aici”

„Am discutat  cu domnul preşedinte în mai multe rânduri despre faptul că această informaţie este pusă intenţionat greşit şi că cineva are un interes să-mi denigreze imaginea”, a mai spus Lucaci.

La rândul său, senatorul Georgică Severin preşedintele comisiei, a spus că salariile şefilor TVR ar trebui să fie publice, aşa cum se întâmplă şi cu cele ale parlamentarilor. „La ce aţi spus dumneavoastră am eu o precizare. Dacă noi parlamentarii suntem obligaţi să declarăm şi ce lapte am supt de la mama, cred că orice salariat dintr-o întreprindere publică trebuie să spună şi el banii pe care îi ia.”

Claudiu Lucaci şi-ar fi acordat în primele şase luni din 2014 plata a sute de ore suplimentare în cuantum de 20.000 de lei (200 de milioane de lei vechi), potrivit site-ului exclusivnews.ro

În perioada ianuarie – iunie 2014, Claudiu Lucaci a încasat de la TVR suma de 81.378 lei, care include, salariu de bază, sporuri, prime şi ore suplimentare, a mai menţionat sursa citată, care a prezentat şi o serie de documente.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kacso kacso
    Parca sefii din TVR nu aveau dreptul la plata orelor suplimentare, conform normelor interne!
  • Flica Flica
    Lucaci este un ratat profesional, ascuns dupa fustele diversilor PSDisti ca sa-si tina scaunul. Cine draku l-a numit pe acest avar,frustrat si gunoi profesional ca sef se stiri este un mare tampit! Face doar deservicii!!
  • Andrei Andrei
    Adevarul e ca TVR are atatea jurnale de stiri incat se si justifica munca peste program, de sarbatorile legale, in weekend-uri.
    Claudiu Lucaci...doar un personaj care a fost tinut pe dreapta de regimul anterior, iar acum incearca sa recupereze.

Trimite un comentariu

sus