Skip to main content

FOTO. Dispariția lui Robin Williams tratată pe larg în presa românească: S-a stins comedia

 

Robin Williams GSPGALERIE FOTO. Tragica dispariție a actorului Robin Williams a fost tratată intens de presa românească de astăzi. Aproape fiecare cotidian central i-a acordat actorului american cel puțin o pagină din ediția de astăzi.

Publicitate

Nu a făcut excepție nici ziarul Gazeta Sporturilor, care i-a dedicat două pagini intitulate sugestiv "S-a sinucis comedia". Publicația condusă de Cătălin Tolontan a vorbit despre pasiunea lui Robin Williams pentru sport și despre prietenia lui cu ciclistul Lance Amstrong.

România liberă a titrat pagina de cultură "Robin Williams, un comic trist". Cotidianul ediatat de Medien Holding vorbește despre probleme actorului american cu alcoolul, drogurile și depresia.

Evenimentul zilei tratează subiectul dispariției marelui actor de comedie pe două pagini. Cotidianul titrează "A murit clovnul care se lupta cu demonii. Robin Williams, actorul învins de droguri și alcool".

Ziarul Adevărul vine cu un titlu mai spiritual: "Lumea își ia adio de la Robin Williams:'Fă-L și pe Dumnezeu să râdă'". Cotidianul a publicat în pagina 23 declarațiile lui Barack Obama și Morgan Freeman cu privire la dispariția actorului de comedie.

"Robin Williams a fost aviator, doctor, geniu, dădacă, președinte, profesor, Peter Pan și orice altceva. Dar a fost unic", a spus președintele SUA.

Tabloidul Click! i-a acordat acestui subiect două pagini care se găsesc sub titlul: "Robin Williams: Oamenii buni ajung în iad". Această declarație aparține chiar actorului american. Explicația afirmației fiind "deoarece nu se pot ierta pe ei înșiși".

Ziarul Libertatea a titrat sec "S-a sinucis din cauza depresiei".

Robin Williams Adevarul

Robin Williams Click

 

Robin Williams EVZ

Robin Williams Jurnalul

Robin Williams Libertatea

Robin Willias Romania libera

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ati uitat sa mentionati ca tot azi ziaristul deontologic Stelian Negrea a produs o flatulenta, deoarece ieri a mancat o pruna. Fructul era o conspiratie pusa la cale de mogulii care au atentat la libertatea sa de constiinta, greu pusa la incercare pentru ca mogulii refuza in continuare sa il plateasca.

Trimite un comentariu