Skip to main content

Tranzacţie: ThinkDigital preia AdEvolution

 
Dragos Stanca
Dragos Stanca

Dragos StancaThinkDigital Romania şi AdEvolution au semnat un acord de colaborare în urma căruia, până la finalul anului, operaţiunile de business ale celor două companii se vor integra, potrivit unui comunicat remis Paginademedia.ro.

Publicitate

"Intr-o piata dificila si fragmentata, consolidarea este cheia spre un business de digital marketing sanatos. Am spus cam acelasi lucru in momentul in care compania pe care am fondat-o in 2009, Q2M, a fuzionat cu ThinkDigital. Doi ani mai tarziu, se confirma ca am avut dreptate si sunt convins ca alianta pe care am semnat-o astazi cu unul dintre cei mai vechi si respectati playeri din piata se va transforma, la fel, intr-un proiect de succes", spune Dragos Stanca, managing director ThinkDigital Romania.

Val Voicu, fondatorul AdEvolution:

"Acum exact 8 ani fondam AdEvolution cu credinta ca, asa cum ii spune si numele, vom contribui la evolutia si maturizarea pietei locale de marketing si publishing digital. Acordul semnat astazi cu cei de la ThinkDigital nu face decat sa duca mai departe acest proiect, intr-un context corect de business, in care e nevoie de consolidarea playerilor regionali importanti", a declarat Val Voicu, fondatorul AdEvolution.

El a devenit, odata cu semnarea acordului, si business development advisor in cadrul ThinkDigital Romania.

ThinkDigital - parte a grupului international TDG - reprezinta in relatia cu clientii si agentiile de media mai multe zeci de site-uri locale, Publisheri Premium si playeri internationali, precum Facebook (Premium Ads), Skype, Daily Motion si nu numai. Compania organizeaza si cel mai mare festival dedicat marketingului interactiv din Europa Sud-Est, ICEEfest.

AdEvolution reprezinta la randul sau zeci de publisheri locali grupati intr-o retea complexa de site-uri specializate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Goaga Alexandru Goaga Alexandru
    Nu este (chiar) tranzactie si/sau preluare, nu a avut loc schimb de actiuni - mai multe explica D. Stanca http://www.wall-street.ro/articol/New-Media/170928/thinkdigital-romania-preia-adevolution.html

Trimite un comentariu

sus