Skip to main content

VIDEO. Pepe, zgârcitul simpatic, într-o campanie la un magazin de haine

 
pepe
pepe

pepe

Publicitate

Un zgârcit, isteric, dar simpatic. Aşa este Pepe, personajul din noua campanie semnată de agenţia Jazz pentru PPT, un magazin cu haine ieftine.

Tânărul nu poate accepta să dea mai mulţi bani pe o băutură sau pe un buchet de flori decât pe un tricou.

Spotul este o înlănţuire de momente în care Pepe află preţul pentru diferite produse pe care vrea să le achiziţioneze, iar singura lui reacţie este: „Cââââât?!?!”

«Pepe s-a nascut dintr-un joc de cuvinte. Am aflat ca majoritatea clientilor „Preturi pentru tine” prefera denumirea „PPT”, si am spus in gluma intr-un brainstorming sa il aducem pe Pepe (latino-loverul autohton) ca si endorser si sa zica: „Asculta la Pepe, Pepe te imbraca”. Ideea nu a trecut de Vali, directorul de creatie, insa i-a placut jocul de cuvinte. De aici a ramas sa ne gandim la personalitatea lui », a spus, Andrei Stanciu, copywriter Jazz, unul dintre cei care a pus umărul la crearea campaniei.

Valentin Suciu, director de creaţie la Jazz: „Gluma de la final vine de la vizita noastra la Oltenita pentru a vedea un magazin PPT. Ne ratacisem pe strazi si am oprit masina sa intrebam un batran: „Nu va suparati, stiti unde este Preturi pentru Tine?”. „Pentru cine?” „Pentru tine...”. Spoturile au fost trase si in limba rusa. Si a fost interesant sa fac regie intr-o limba pe care nu o stiu. Nici eu, nici nimeni de pe platou in afara actorului. Dar la sfasitul zilei mi-am dat seama ca limba nu este o bariera. Mai ales cu un actor bun, un client increzator si o agentie atenta la detalii.”

Echipa Jazz care a realizat campania este formata din: Andrei Stanciu - copywriter, Valentin Suciu – Creative Partner ( de asemenea si regizorul spotului), Cristina Lungu – Account Executive, Loredana Banica – Client Service Director.

Spotul, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus